PREMIERA: Pasiune și speranță un nou serial italian, la PRIMA TV

0
3887

Prima TV încheie această primăvară cu o nouă surpriză pentru telespectatorii săi. Un nou serial italian, Pasiune și speranță, care va fi difuzat începând cu 3 mai, de la ora 16.00, la Prima TV, va aduce parfumul anilor 50 pe micile ecrane.

După pierderea, ce n-a putut fi evitată, a unuia dintre frații lui, Vito, cel mai mare dintre copiii familiei Licata, decide să se mute într-un oraș bogat din Liguria împreună cu mama, cu sora și cu fratele său. Principala dorință a lui Vito și a fratelui său, Saruzzo, este aceea de a-și găsi câte un loc de muncă pentru a le putea asigura un trai decent mamei și micuței Rosa, sora lor. Aceștia reușesc să își găsească de lucru la cel mai important constructor din noul oraș, comandantul Schivo, un om lipsit de scrupule. Deși sunt prost plătiți pentru munca la care sunt supuși, Vito nu renunță și este dispus să asigure, cu orice preț, traiul decent pentru familia lui. Nu același lucru se poate spune și despre Saruzzo, care se va revolta, motiv pentru care cei doi frați vor intra în conflict.

Bineînțeles că și iubirea constituie un motiv de intrigă în povestea noului serial italian, relațiile contrastante de dragoste al celor doi frați fiind, de asemenea, un nou motiv de conflict între cei doi.

Întreaga acțiune se petrece pe străzile celui mai rău famat cartier din Liguria unde se vor naște pasiuni irezistibile, gelozii și răzbunări crude. Pasiune și speranță este un serial despre căutarea unei noi vieți, mai bune, într-o lume total necunoscută. Urmăriți intrigile noii povești italiene începând cu 3 mai, de la ora 16.00, la Prima TV.

Din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 16.00, Pasiune și speranță va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea unei familii care își caută fericirea într-o lume căreia îi este teamă de tot ce este diferit.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii