Connect with us

BAZAR

În premieră pe marile ecrane, Liam Neeson are parte de acţiune “Non-Stop”, din 28 februarie

Avatar

Published

on

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul “Non-Stop” care, din 28 februarie, va avea pemiera în cinematografele din toată ţara.

Ragizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din “Necunoscutul”. „Când citeam scenariul, mi-l imaginam pe Liam Neeson în rolul protagonistului, pentru că oferă credibilitate personajelor pe care le interpretează. Este unul dintre talentele sale. Te face să-l crezi şi să-l îndrăgeşti din prima clipă, iar asta e o valoare neestimată la genul de filme pe care le realizez, pentru că sunt energice şi au un ritm alert care nu permite dezvoltarea extinsă a personajului înainte de începerea acţiunii. E important să lucrezi cu un actor care să poată transmită emoţii publicului, chiar din primele scene. Liam este actorul perfect pentru acest gen de filme.” – spune regizorul.

În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Când Marks îşi dă seama că expeditorul ameninţărilor se află la bordul avionului şi că are intenţii serioase, începe cursa contracronometru pentru desluşirea misterului.

Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending