Connect with us

Emisiuni

PREMIERĂ. Prima ediție Vine CHEFul! prezintă în această seară povestea unui restaurant italienesc

Redactia Radar de Media

Published

on

Vine CHEFul! debutează astăzi la PRO TV! Începând cu 21:30, telespectatorii vor afla povestea unei patroane de restaurant din București, îngropată în datorii. Restaurantul pe care îl deține este singura sursă de venit a Elenei și a celor doi copii ai săi. 

Transformarea va fi una de succes, de la meniu, la service, la design interior și exterior sau food sampling pentru atragerea clienților. 

De opt ani de zile, restaurantul este singura preocupare a Elenei. Deși își consideră personalul o a doua familie, Elena a avut parte de surprize neplăcute: o parte din personal a plecat subit, fără un anunț prealabil. Pentru a-și ajuta mama, fata acesteia lucrează acum ca ospătăriță, cu jumătate de normă.

În urmă cu doi ani, restaurantul a intrat într-un declin. Tot mai multe restaurante și cafenele au apărut în zona în care acesta este amplasat, competiția devenind din ce în ce mai acerbă. Efectul secundar a fost devastator: din ce în ce mai puțini clienți, încasări tot mai mici, datorii tot mai mari.

Pe lângă numărul mare de restaurante și cafenele din zonă, un alt aspect deloc favorabil afacerii este lipsa terasei care, în trecut, era vizibilă din bulevard. În cursul anului trecut, autoritățile locale au hotărât demolarea terasei din stradă, vizibilitatea restaurantului fiind redusă considerabil. Chef Victor Melian pro tv

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending