PREMIERA: Reality show-ul ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, debut, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Iuliana și Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’ sunt cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute cu restaurantul său de pe malul Mării Negre, în prima ediție a reality show-ului ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru prima dată, Nea Mărin este administratorul unui restaurant și decide ca Iuliana Luciu să-i fie asistentă. Inițial, aceasta a considerat că noua postură va fi una ce-i va permite și timp de relaxare și de stat la plajă, însă lucrurile s-au dovedit a fi complet diferite.

”Am crezut că, dacă mergem la mare, am și eu timp de plajă, să mă bronzez. N-am avut nicio șansă, abia am văzut marea. Stăteam la ordinele lui Nea Mărin de dimineața până seara. Când el îți spune ceva, trebuie să execuți, nu discuți”, mărturisește Iuliana Luciu.

În noul sezon, Nea Mărin, care este administrator de restaurant și care are în fiecare ediție câte patru vedete invitate să-l ajute, și Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ștefănescu, sunt într-o continuă competiție. Asta pentru că Liviu și Andrei își deschid și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă, la câțiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Cum se va descurca Iuliana Luciu în rolul de asistentă a lui Nea Mărin și cum vor face și celelalte vedete față provocărilor și dificultăților pe care le vor întâmpina, telespectatorii vor vedea duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Sunt multe întâmplări memorabile, dar și foarte amuzante. Sunt însă genul care trebuie văzute, nu povestite, altfel își pierd farmecul”, spune Iuliana.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending