PREMIERA: Sase vedete de top se vor alatura show-ului SUPER POTRIVEALA prezentat de Jorge, la Kanal D

0
442

Sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera show-ului “Super Potriveala” (formatul original “Match Game”), una dintre cele mai longevive si de succes format din istoria televiziunii mondiale, avandu-l ca prezentator pe carismaticul Jorge.

 

Sase vedete de top se vor alatura in acest weekend lui Jorge si vor face echipa cu cei doi concurenti dornici sa castige sume impresionate, de pana la 25.000 de lei.

 

„Daca ar fi trait in zilele noastre si ar fi avut-o muza pe Bianca Dragusanu, Mihai Eminescu ar fi scris o poezie care s-ar fi numit <Cea mai…>”, suna fraza la care trebuie sa gaseasca solutii unul dintre cei doi concurenti, dar si cele sase vedete din panelul emisiunii. Distractia a atins cote maxime la filmari,  iar potrivelile au curs pe banda rulanta. Nume mari ale unor clasici precum Caragiale si Slavici au rostit vedetele din show, ca raspuns la enuntul lui Jorge.  Prezentatorul show-ului a venit cu o solutie care si-a atras toate aplauzele.

 

Daca adaptam situatia expusa la zilele noastre, tragem concluzia ca pe Bianca Dragusanu o dorea Victor Slavici”, a spus Jorge, facand referire la colegul lui, Victor Slav.

 

Nu ratati premiera celui mai iubit show-concurs al tuturor timpurilor, „Super Potriveala” (formatul original „Match Game”), difuzata sambata, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Teo Trandafir, What’s UP, Andreea Tonciu, Lora, Axinte si Daniel Buzdugan sunt cele sase vedete din prima editie a emisiunii care vor incerca sa faca echipa cu cei doi concurenti pusi pe castig.

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii