Connect with us

Premieră TV

PREMIERĂ: Serialul Aproape în paradis începe astăzi la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Azi, 24 mai, premieră în România, DIVA difuzează primele două episoade din serialul Aproape în paradis (Almost Paradise).

 

 

CHRISTIAN KANE (The Librarians, Leverage) are rolul principal în serialul Aproape în paradis și interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Alex face echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist și detectiv din Cebu. Un ajutor important vine și de la Ernesto Alamares (Arthur Acuña), inima echipei, conectat la vasta lume din Filipine. Datorită naturii sale intuitive, Ernesto simte tumultul interior al lui Alex și încearcă să îl vindece.

 

Richard Kind (din “Escroci de treabă”, “Bibliotecarii”, „Gotham”) este invitat special al serialului și, împreună cu ceilalți membri ai distribuției, ajută ca fiecare episod să fie imprevizibil și palpitant. Este primul serial american filmat în totalitate în Filipine. Cele zece episoade, care au fost lansate în 2020, prezintă nu doar locații, dar și aspecte culturale inedite din această regiune exotică.

 

Începuturile de săptămână sunt mai dificile, dar DIVA invită publicul pentru 2 ore de aventură cu seria Aproape în paradis, lunea, de la 21:00!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending