Connect with us

Analize Audiente TV

Premiera serialului CLANUL a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După o lungă așteptare, aseară, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO a avut loc premiera unui serial ce nu poate fi ratat: CLANUL! Cu o distribuție de excepție și cu o echipă de producție care a pregătit fiecare detaliu cu mare atenție, noul serial urmărește povestea a doi frați și modul în care viața lor a fost schimbată după un incident din copilărie care a lăsat urme adânci fiecăruia dintre ei.

Prima parte a poveștii l-a surprins pe Tudor, tânărul absolvent al Academiei de Poliției intrat în dizgrație după ce a fost exmatriculat chiar înainte de a finaliza cursurile. Nervos pe un sistem aparent corupt, acesta l-a amenințat pe Comisarul Costoiu și a ajuns în pușcărie: ”Eu ce sunt, comisare? Un accident, nu? Pe care-l arunci afară după 3 ani de muncă”. Ceea ce a urmat a fost o analiză dură a unei realități care poate părea departe: bătaie între zidurile reci ale pușcăriei, dar și intrarea într-o grupare mafiotă… cea condusă de Tătuțu, Bebe Măcelaru. Ce a rămas constant, crezul lui Tudor, indiferent de situație: ”Eu nu o să mă trădez niciodată pe mine” și durerea unei mame, Luminița, care a simțit că și-a pierdut și cel de-al doilea copil: ”Dacă pleci, nu mai vii niciodată. Nu vreau criminali la masa mea”.

De cealaltă parte, David, cel care a crescut pe străzi și a răzbit greutăților și lipsurilor, a reușit să încheie Academia de Poliție ca șef de promoție și să intre în echipa Comisarului Costoiu! Printre primele lui lecții au fost că niciodată nu ar trebui să se pună cu presa și că mereu ar trebui să fie atent în toate direcțiile pentru a nu rata vreo potențială arestare importantă.

Primul episod al super serialului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:05. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 27.1% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1, care avea 6.9 puncte de audiență și 20.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 20:52, peste 1.7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Cel de-al doilea episod al serialului nu trebuie ratat lunea viitoare, de la ora 20:30 sau poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending