Connect with us

Seriale

PREMIERA serialului “Prizoniera destinului”, în această seară, de la KANAL D

Published

on

Astăzi, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări, odată cu premiera serialului “Prizoniera destinului” („Dogdugun Ev Kaderindir”), producție inspirată din fapte reale, povestea tulburatoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir).

 

 

Serialul turcesc, care va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 20:00, descrie într-un mod impresionant lupta pentru supraviețuire a unei tinere, obligată să crească departe de familia ei. Producția o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă la chip și suflet, care trece printr-o serie de experiențe dramatice și care ajunge să fie prinsă dureros între iubirea pentru familia de sânge și cea adoptivă.

 

În această seară, în episodul de debut ”Prizoniera destinului”, o vom cunoaște, prin intermediul micului ecran, pe Zeynep (Demet Özdemir), o copilă născută într-o familie săracă, marcată de lipsuri, care împreună cu cei doi frați ai săi, luptă în fiecare zi pentru supraviețuire. Viața acestora este un coșmar, nu doar din cauza sărăciei, dar și a neînțelegerilor dintre părinți, iar cei trei copii cresc într-un mediu greu de descris.

Zeynep, mezina familiei, s-a simțit dintotdeauna nedorită de către cei din jurul său, în special din cauza tatălui care, nu doar că este complet inutil în casă, dar e o persoană aprigă la mânie și nu le permite copiilor săi să aibă acces la educaţie. Doar mama lor, Sakine (Zuhal Gencer), încercă disperată să își crească copilașii, însă face față cu greu problemelor vieții. Calvarul continuă, și se întețește chiar, în familia micuței Zeynep, atunci când fratele mai mare, bolnav, pierde lupta cu viața. Căminul familiei devine un haos, iar mama micuței Zeynep se vede obligată să-și dea fetița spre adopție.

 

În noua familie, pe Zeynep o îndrăgește imediat Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, care o crește pe fetiță cu toată dragostea, ca pe propriul copil. Ajunsă la maturitate, Zeynep nu duce lipsă de nimic. Trăiește alături de bărbatul iubit, Faruk (Engin Hepileri), cei doi urmând să se căsătorească. Dar viața are alte planuri pentru frumoasa fată. Mama naturală a tinerei, Sakine, măcinată de dorul acesteia, vine să o caute. Cele două se reîntâlnesc, iar viața fetei este dată peste cap. Iar când în viața frumoasei Zeynep își face apariția Mehdi (İbrahim Çelikkol), un tânăr încântător, întâmplările și trăirile prin care va trece Zeynep vor avea, în timp, un impact uimitor asupra tinerei.

 

Advertisement

Nu ratați în aceasta seară, de la ora 20:00, premiera serialului “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale. Serialul va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending