Premiera serialului turcesc „Hercai”, în curând la Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Premiera serialului turcesc „Hercai”, în curând la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Pe 9 februarie, de la ora 20:00, va fi difuzată la Kanal D premiera serialului „Hercai”, o producţie remarcabilă, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare. Serialul îi are în centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri “condamnaţi” să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor ce le ies în cale.

 

 

Reyyan face parte din înstărita şi influenta familie Șadoğlu, din Midyat, un orăşel din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește ca pe o închisoare, şi nu căminul ce-i poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) şi unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în oraş, dar şi oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan).

Acesta din urmă este şi unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei. Reyyan are o singură dorinţă, să plece din locul care i-a adus atâta suferinţă şi să-şi găsească liniştea. Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, şi el cu o poveste de viaţă tulburătoare. Evenimente dramatice vor decurge din încercările celor doi tineri de a fi împreună. Aşadar, nu pierdeţi premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending