Connect with us

Seriale

Premiera serialului turcesc „Hercai”, în curând la Kanal D!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Pe 9 februarie, de la ora 20:00, va fi difuzată la Kanal D premiera serialului „Hercai”, o producţie remarcabilă, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare. Serialul îi are în centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri “condamnaţi” să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor ce le ies în cale.

 

 

Reyyan face parte din înstărita şi influenta familie Șadoğlu, din Midyat, un orăşel din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește ca pe o închisoare, şi nu căminul ce-i poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) şi unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în oraş, dar şi oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan).

Acesta din urmă este şi unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei. Reyyan are o singură dorinţă, să plece din locul care i-a adus atâta suferinţă şi să-şi găsească liniştea. Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, şi el cu o poveste de viaţă tulburătoare. Evenimente dramatice vor decurge din încercările celor doi tineri de a fi împreună. Aşadar, nu pierdeţi premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending