Connect with us

Life Style

Premiera serii: Efect 30- Sex and the city românesc la Prima tv

Published

on

Reclame

Serialul Efect 30 cu Andreea Raicu in rol principal incepe in aceasta sera la Prima TV de la ora 22:00.

„Producţia TV vorbeşte despre noua generaţie de femei, pentru că nimeni nu a descris până acum vieţile lor atât de complicate, cât mai ales auto-complicate, care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia şi bărbaţii“, spun reprezentanţii postului despre serialul în care va juca fosta prezentatoare a „Megastarului“. Pare a fi un fel de „Sex and the City“ în variantă românească.

„Andreea va juca în povestea a patru prietene care, împreună, vor încerca să facă faţă alegerilor dificile şi provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani, dar, mai ales, să-şi păstreze prietenia de aproape cincisprezece ani“, se arată în comunicat.

Adică va fi un fel de Carrie Bradshaw din varianta americană. Alături de Andreea Raicu joacă Ana-Maria Lazăr, Adriana Butoi şi Mihaela Mihăilescu. Serialul e produs de MultiMedia Est, una dintre marile case de producţie de publicitate din România şi producătorul filmelor lui Radu Muntean, va avea o valoare de producţie ridicată şi va fi difuzat în prime-time.

Povestea serialului…

„Andreea este o actriţă în adevăratul sens al cuvântului. După proba pe care a dat-oam simţit că are talent pentru asta, dar nu m-am aşteptat să se descurce atât de bine“, a declarat Goldwasser la terminarea filmărilor.

În primul episod, Andreea Zăbavă, personajul interpretat de Andreea Raicu, împlineşte 30 de ani şi îşi sărbătoreşte aniversarea în barul preferat, împreună cu cele trei prietene ale sale, Vava, Laura şi Ruxandra.

Petrecerea marchează însă şi următorul pas în cariera ei. Andreea urmează să-şi depună candidatura pentru postul de redactor-şef al revistei pentru femei la care lucrează.

Prietenele o încurajează, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre iubitul ei, Vlad, care ar vrea ca ea să ia o pauză şi să aibă împreună un copil. Andreea îşi depune însă dosarul fără să-i spună.

Vava, Laura şi Ruxandra trec şi ele prin situaţii diferite de-a lungul serialului. În primul episod veţi afla câteva detalii despre fiecare. Vava are un nou prieten, un student la Actorie mai mic cu 8 ani decât ea, şi are grijă de clientele de la cabinetul ei cosmetic.

La agenţia de publicitate unde lucrează, Ruxandra este enervată de un fotograf care îi desfiinţează o idee şi apoi îi cere o întâlnire. Îl refuză, dar mai apoi dă întâmplător peste el la o expoziţie. Laura, care este deja mămică, are o problemă cu soţul, Mircea, care munceşte foarte mult la spital şi nu reuşeşte să petreacă deloc timp cu ea şi copilul.

Detalii online Pe site-ul serialului, www.efect30.ro, puteţi găsi imagini de pe platourile de filmare, interviuri, dar şi piesele care compun coloana sonoră a serialului.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Claudia

  26 octombrie 2009 at 22:24

  Chiar am vazut primul episod….
  Ma voi uita in fiecare duminca si va fi singurul serial pe care il voi urmari, desi foarte multi spun ca nu a avut succes..mie mi se pare foarte interesant!

 2. alinussa123

  25 octombrie 2009 at 13:52

  abea astept sa inceapa . seper sa fie ceva de calitate…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending