Connect with us

Prima ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Show-ul a fost difuzat, în intervalul orar 20:29 – 23:08, atunci când pe PRO TV a fost difuzat filmul artistic Pompeii. (filmul de pe PRO TV s-a terminat la ora 22:30).

Liviu Varciu Antena 1

Liviu Varciu
Antena 1

PUBLICUL COMERCIAL

Antena 1 a obținut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 10.1 puncte de rating și 22.8% cotă de piață. ProTV, clasat pe locul al II-lea, a înregistrat 9,6 puncte de rating și 21.8 procente din cota de piață.

PUBLICUL URBAN

Clasamentul rămâne în favoarea Antenei 1 și la nivelul publicului din mediul urban, unde emisiunea s-a detașat de competitorul său la o diferență de aproape 3 puncte de rating. „Ham talent” a obținut 10.5 puncte de rating și 21 procente din cota de piață, în timp ce ProTV, 7.7 puncte de rating și 15.3% cotă de piață.

PUBLICUL NATIONAL

Întreaga populație a României a fost cu ochii pe „Ham talent”, iar la nivelul acestui public Antena 1 a înregistrat 8.5 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, în timp ce ProTV a avut 6.7 puncte de rating și 13.9 procente din cota de piață.

Audiente TV 18 octombrie 2015 - HAM TALENT ANTENA 1


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Grafice: RADAR DE MEDIA

[nextpage title=”FOLLOW UP PE URMATOAREA PAGINA!”]

Robert Papp și câinele Axl au reușit să se califice în etapa următoare a emisiunii cu cei cinci de „Da” primiți din partea juriului. „Axl și-ar da oricând viața pentru mine”, a spus Robert, iar patrupedul s-a dovedit a fi un asistent de nădejde pentru stăpânul lui și i-a adus, la comandă, telefonul și sticla de vin.

Mihai Petre a fost fascinat că tot numărul lor a avut la bază un scenariu creativ, iar ceilalți membri au fost încântați de momentul urmărit. Bossulică, singura pisică din România angajată cu acte-n regulă, în funcția de director de comunicare, a pus lăbuța tot pe cinci de „Da”.

Celebru în toată lumea, după ce presa internațională a vuit despre această lovitură dată de o pisică, Bossulică a dat autografe pentru membrii juriului și s-a așezat confortabil în etapa următoare a emisiunii. „M-a șocat atitudinea lui de parlamentar. La cât doarme sunt convins că îl vor vota mulți. Așa că răspunsul meu este „Da”, a glumit Mihai Petre.

????????????????????????????????????

Hulk, un yorkshire terrier, a dat o lovitură sub centură atât juriului, cât și telespectatorilor. Cu cele aproape două kilograme pe care le are, Hulk a oferit, împreună cu stăpâna lui, Alexandra Pop, o reprezentație de karate cu greutate. Cuceriți de farmecul lui și fascinați de faptul că micuțul s-a dovedit a fi stăpânul tuturor elementelor, membrii juriului l-au calificat în etapa următoare a emisiunii.

Tot aseară, Coco, un papagal vorbitor, nu s-a umflat în pene pe scenă pe cât și-ar fi dorit stăpâna lui, însă în culise s-a scuturat de timiditate și a demonstrat că stăpânește arta vorbitului. Nu în public, deocamdată. Nici Bobiță, un câine simpatic, despre care stăpâna lui spune că poate cânta, nu s-a simțit în largul lui în lumina reflectoarelor. În ciuda insistențelor, Bobiță s-a încăpățânat să tacă mâlc și nu s-a lăsat înduplecat nicicum să scoată un sunet.

Un moment special a fost oferit de Vali Vasilescu și calul săul, Levante. Uimiți de faptul că dresorul a reușit să pună foc pe spinarea calului, care nu și-a pierdut calmul nicio clipă, membrii juriului au recunoscut că nu se așteptau să vadă așa ceva. „E un număr pe care îl mai pot arăta vreo cinci cai în lume.

HAM TALENT ANTENA 1 (13)

 

Levante este un cal de spectacol și de film și acest număr este vârful încrederii pe care ți-o poate acorda un cal. Nu încercați acasă”, a spus Vali. „Am privit admirativ”, i-a mărturisit Gabriel Cocu, vizibil impresionat de ce a văzut pe scenă. „Un astfel de moment este, din punctul meu de vedere, un spectacol total”, a continuat Pepe.

Giulia Iscru a dovedit aseară că dragostea pentru animale trece dincolo de puterea unora de a înțelege. Tânăra are acasă 50 de șerpi, 25 de șopârle și nenumărate tarantule. „Sunt conștientă că am o pasiune cel puțin ciudată”, a spus ea. Beatrice Rancea a rămas uimită de faptul că Giulia poate să aibă grijă de atât de multe reptile, mai ales că ea are fobie de ele. „Pe mine mă înfricoșează șerpii de mă paralizează”, i-a mărturisit membra juriului.

Szep Bernadette și cățelușa Vanda au oferit un număr de dog dancing admirat până și de Mihai Petre. „Se vede că muncești foarte mult cu ea și se vede că o faceți din plăcere”, a spus Pepe. „Este plăcut să constat că ai un număr mare de elemente introduse, o tehnică bună, se vede profunzimea în care ai lucrat, aveți o echipă superbă”, a declarat Gabriel Cocu.

HAM TALENT ANTENA 1 (10)

Cristian Enoiu și cățelușele Miss și Eliz au încântat publicul și membrii juriului. „Mi-a plăcut foarte mult ceea ce ați făcut”, a spus Diana Munteanu, vizibil emoționată. Tot ieri seară, iepurașul Bosche s-a dovedit a fi un ajutor de nădejede pentru micuța lui stăpână, Roxana, și, ascultător, a așezat masa.

Povestea de viață absolut impresionantă a soților Imre, din Timișoara, a pus pe gânduri membrii juriului. „Soțul meu a vândut două case și-un apartament pentru câini”, a povestit soția lui Augustin Imre, de 53 de ani, din Timișoara. „Am 53 de câini și 12 pisici, așa că pot spune că absolut tot timpul îmi este ocupat cu ele”, a declarat Augustin. „Nu am mai fost în concediu de 16 ani.

În tot acest timp am cheltuit peste 150.000 de euro pentru salvarea câinilor și-a pisicilor de pe străzile Timișoarei. Nu avem copii, așa că toată dragostea noastră a mers către aceste suflete nevinovate”, a mai spus cel care a impresionat telespectatorii show-ului „Ham talent ” cu generozitatea uluitoare arătată față de animale.

HAM TALENT ANTENA 1 (5) HAM TALENT ANTENA 1 (2) HAM TALENT ANTENA 1 (1)

loading…


Comentarii

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D a dat din nou lovitura, statia a fost lider de audienta

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Stirile Kanal D de la ora 12:00 de ieri, 25 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

            Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 398.000 de fani. Minutul de maxima audienta, atins la 12:57, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de romani (509.000).

            ​Joi, in intervalul orar  12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 2,3% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 1,9% rating si 14,0% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul Comercial.

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider absolut de audienta cu „Teo Show”!

Avatar

Published

on

        „Teo Show”,  emisiunea prezentata Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D,  se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, fiind urmarita de sute de mii de romani la fiecare difuzare.

        Luni, 22 iunie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Aproape o jumatate de milion de fani (456.000) au urmarit editia de ieri a show-ului, in medie, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur (15:00) a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 677.000 de telespectatori din intreaga tara.

        ​Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, inregistrand 2,6% rating si 13,1% cota de piata, pe targetul National, 2,4% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7% rating si 15,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0