Connect with us

Emisiuni

Premiera show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Published

on

Premiera emisiunii „Te cunosc de Undeva” difuzată la Antena 1 a fost aseară lider de audienţă pe toate segmentele de public în intervalul orar de difuzare 20:30-23:53.

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate pe tot parcursul show-ului la nivelul publicului: comercial, urban şi naţional.

Show-ul transformărilor, cu noua sa echipă de concurenţi – Oana Sârbu, Lidia Buble, Alina Eremia, Bambi, Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu şi Alb Negru -, a adunat în fata micilor ecrane 2.705.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.02, aproape dublu faţă de Pro TV.

[sam id=”12″ codes=”true”]

 

PUBLICUL COMERCIAL

La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audienţă medie de 9 puncte de rating şi 22,9 % cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 8,2 puncte de rating şi 20,8 % cota de piaţă.

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 23.53) o audienţă medie de 11 puncte de rating şi 23,9% cota de piaţă, în timp ce Pro TV înregistra doar 6,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,8 %.

PUBLICUL NAȚIONAL

La nivelul publicului naţional Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 9,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20 %, în timp ce PRO TV obţine doar 6,7 puncte de rating şi 14,3 % cota de piaţă, conform cifrelor furnizate de Kantar Media. 

Audiente TV 14 februarie - Te cunosc de Undeva Antena 1


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la ostaţieTVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media. Copyright: ARMADATA SRL

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    15 februarie 2015 at 19:30

    @ mile : macel e ce a facut Protv in fiecare sambata de la începutul anului cu reluarea de la Las fierbinti, dar Te cunosc de undeva s-a descurcat foarte bine. sa vedem daca se mentine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending