Connect with us

Emisiuni

Premieră în showbiz: Dan Bittman şi iubita sa, Liliana, pentru prima dată împreună într-o emisiune tv la “Refresh by Oana Turcu”

Published

on

Duminica aceasta, Oana Turcu marchează o premieră în showbiz-ul românesc în cadrul celei mai noi ediţii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată de la ora 15.30, la Antena Stars. Cunoscuţi pentru discreţia lor şi rarele apariţii publice, cuplul Dan Bittman şi Liliana Ştefan au acceptat invitaţia Oanei şi vin pentru prima oară împreună într-o emisiune tv. “E un semn de maturitate din partea ei!”, va glumi solistul trupei Holograf, lămurind totodată şi misterul legat de faptul că nu s-au căsătorit până acum.

 

Veseli şi relaxaţi, pe malul lacului pe care îl administrează şi pe care l-au transformat într-un parc de sporturi nautice, Liliana şi Dan vor povesti despre începutul relaţiei lor, de la momentul în care au aflat că vor avea un copil: “Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau cu ei impreună şi i-am zis <<atunci de ce facem copilul? Nu ca să fim împreună?>>”, care va mai completa: “Ne-am gândit ce facem, se naşte Alex şi nu avem o casă, aşa că m-am împreumutat de nişte bani, am renovat o casă, în care la început aveam doar patul copilului, patul nostru şi bucătăria!”.

 

Cu aceeaşi dezinvoltură cuplul va vorbi şi despre micile tensiuni: “Normal că au fost şi momente mai delicate, însă a ştiut de fiecare dată să îmi atragă atenţia civilizat şi nu a fost nicio problemă. O dată mi-a zis <<măi, ai grijă, cresc copiii şi încep colegii să vorbească pe la şcoală!”, va mai povesti Dan Bittman. Întrebaţi cine conduce în casă, tot Dan se va plânge: “Ea e şi cocoşul, şi găina. Vezi cât de greu îmi e? Nu am niciun cuvânt de spus, sunt dominat! Copiii nu mă ascultă, Liliana nici atât. Vă rog frumos, ajutaţi-mă!”, va spune el râzând, în vreme ce Liliana va complete: “A găsit şi el unde să se plângă!”.

 

Cum s-au cunoscut cei doi, cum li s-a schimbat viaţa după ce au venit copiii pe lume şi ce au luat aceştia de la fiecare dintre părinţi, despre viaţa de cuplu şi despre modul în care îşi petrec timpul de când şi-au alocat toate resursele către parcul pe care îl administrează, Liliana Ştefan şi Dan Bittman vorbesc duminica aceasta, de la 15.30, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending