Connect with us

Emisiuni

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe în 3 zile la PRO TV. Show-ul va fi difuzat de luni până duminică!

Redactia Radar de Media

Published

on

Mai sunt doar 3 zile până când Cabral și Mihai Bobonete vor aduce aventura din jungla africană în casele românilor. 2 prezentatori, 12 vedete, probe uimitoare, o competiție extremă și un set de filmare absolut impresionant – toate aceste detalii vor fi ingredientele de succes ale celui mai nou reality-show marca PRO TV.

Coordonatele care descriu show-ul sunt uimitoare: o echipă de producție de peste 200 de persoane (români, nemți, slovaci și sud-africani) și o locație de filmare inedită, amplasată în cea mai sălbatică parte a Africii de Sud, lângă Parcul Național Kruger. În această locație au fost filmate versiunile show-ului din Ungaria (2 sezoane, fiecare având 17 episoade) și Danemarca (1 sezon cu 10 episoade).

[sam id=”12″ codes=”true”]

Începând de luni, 16 februarie, zilnic de luni până duminică de la 20:30, la PRO TV se dă startul celui mai incendiar show – Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cele 12 vedete participante vor fi puse în situații pe care nu și le-au imaginat vreodată și vor trece prin experiențe neașteptate și extreme în jungla africană!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! pro tv

Concurenții vor trebui să facă față zilnic la două tipuri de probe:

 

  • Provocarea junglei – câștigarea probei le aduce concurenților un anumit număr de “stele”. Numărul de stele câștigate echivalează cu numărul de porții de mâncare pe care le vor primi. Mâncarea primită este negătită și va trebui pregătită de concurenți în tabără.
  • Comoara din junglă – Ca urmare a acesteia concurenții pot câștiga “delicatese”, lucruri obișnuite în viața de zi cu zi, care în junglă vor reprezenta adevărate elemente de lux pentru concurenți.

 

Cei 12 concurenți sunt cei care decid în fiecare zi cine este Liderul Taberei, acesta având sarcina de a conduce grupul.

Timp de 21 de zile, cei 12 participanți vor fi complet izolați de orice înseamnă rutina zilnică, confort, știri, internet sau orice altă activitate cu care erau obișnuiți în țară. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu excepția colegilor din tabără, vor fi Bobonete și Cabral, gazdele emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Show-ul este o co-producție cu Rapid Blue, companie de producție cu sediul în Africa de Sud ce a realizat mii de ore de show-uri TV, printre care I’m A Celebrity, Get Me Out Of Here! și Got Talent.

Cel mai așteptat show din România începe pe 16 februarie, ora 20:30, de luni până duminică numai la PRO TV!

Bobonete si Cabral sunt celebru scoate-ma de aici! pro tv

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending