PREMIERĂ: SuperStar România, un nou format TV, din această toamnă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

PREMIERĂ: SuperStar România, un nou format TV, din această toamnă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să ”Fii spectacol”! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Este SuperStar România și caută eroii primului sezon! 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani, își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical. Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star.

 

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a deveni noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

 

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen. Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!

 

Căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil la adresa superstarromania.protv.ro. Îți dăm întâlnire la SuperStar România! Aceasta este șansa ta!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending