Connect with us

Emisiuni

Premieră în a treia semifinală LIVE Românii au talent! Smiley cântă cel mai recent single, Domnu’ Smiley!

Published

on

Reclame

Anul acesta, Smiley împlinește 10 ani de carieră solo, așa că le-a pregătit românilor foarte multe surprize, lansări în fiecare zi de 10 ale lunii și un concert extraordinar care va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane.

Pe 10 mai, artistul a lansat cea de-a treia piesă cu videoclip din cadrul proiectului #Smiley10, Domnu’ Smiley, pe care o va cânta în premieră în cea de-a treia semifinală LIVE Românii au talent! Vinerea aceasta, artistul va urca pe scenă alături de trupa sa și împreună le vor aduce tuturor românilor un moment electrizat, plin de ritm și multă voie bună.

 

”Artiștii tind să se ia prea mult în serios. Muzica nu trebuie să transmită mereu doar mesaje serioase, muzica este și despre distracție, despre voie bună, despre dans. Domnu’ Smiley este o piesă de distracție, e fun, e o glumă internă pe care am transformat-o într-o piesă. Sper să vă amuze și să vă scoată la dans. Vineri o veți auzi în premieră live, în a treia semifinală Românii au talent. Fiți pe fază… de la 20:30!”, a spus Smiley.

 

 

Mâine, de la 20:30, Smiley va face un show incendiar pe scena talentului, iar cei zece semifinaliști vor aduce momente fascinante și vor bucura cu talentul lor incredibil în cea de-a treia semifinală Românii au talent!

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending