Connect with us

ALL MEDIA

PREMIERA | Turbo Xtra HD, un nou canal de la Discovery, se lansează pe Orange TV

Published

on

Discovery Networks CEEMEA își extinde portofoliul de canale HD în România, odată cu lansarea noului canal Discovery Turbo Xtra HD, disponibil în premieră pe Orange TV, începând din 2 iulie. Tot din 2 iunie, Discovery Science HD este disponibil abonaților Orange TV și iNES IPTV. Ambele canale sunt subtitrate în limba română. În prezent, portofoliul local de canale HD al Discovery mai include Discovery HD Showcase și Animal Planet HD, se arată într-un comunicat remis RADAR DE MEDIA. 

“Este evident că există cerere pe piața din România pentru conținut de calitate în format HD, iar canalele care oferă documentare se numără printre cele mai apreciate în acest context. Decizia de a lansa Discovery Turbo Xtra HD și Discovery Science HD este o nouă dovadă a angajamentului nostru faţă de această piaţă, răspunzând în același timp cererii telespectatorilor și partenerilor noștri, care își doresc conținut de cea mai bună calitate,” a declarat Katarzyna Kieli, Președinte Discovery Networks Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa.   

Discovery Turbo Xtra HD este un canal premium care se adresează pasionaţilor de mașini,dezvăluindu-le culisele industriei auto şi cele mai importante inovaţii din domeniu. Telespectatorii pot urmări unele dintre cele mai dinamice programe din portofoliul Discovery despre industria auto și inginerie, tehnologie și gadgeturi, grupate în seri tematice. Astfel, luni și marți aflați totul despre cele mai noi gadgeturi, miercuri urmăriți competiții incredibile de construit mașini, joia este dedicată transformărilor spectaculoase ale unor rable în supermașini, iar vineri vă îmbogățiți cunoștințele cu informații despre cele mai tari realizări tehnologice în domeniu.

Grila de programe include emisiuni precum:

  • Heartland Thunder, povestea a patru prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru cursele dedirt-track. Faceți cunoștință cu Tim Karrick, Justin Boney, Tom Charles și fiul acestuia, Dan Charles, care sunt motivaţi de emoția și entuziasmul competiției. Pe lângă timpul pe care și-l impart între muncă și familie, cei patru petrec ore îndelungate modificându-și motoarele mașinilor și refăcându-le caroseria – totul, doar în speranța că vor avea parte de un moment de glorie, vineri seara.
  • Twist the Throttle,o serie care prezintă motociclete produse de cei mai mari fabricanți din lume, dar și personalități din lumea motoarelor, cum ar fi Kevin Schwantz, Mat Mladin și Massimo Tamburini. Concentrându-se pe modelele create de Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati, MV Agusta și Bimota, membrii echipei au reușit să conducă unele dintre cele mai tari motociclete sport, create vreodată.
  • Tech Toys 360 te invită să explorezi ultima generaţie de gadget-uri şi vehicule revoluţionare şi să faci cunoştinţă cu inventatorii lor.
  • Biker Build-Off, o serie în care doi celebri constructori de motociclete la comandă se întrec pentru a crea motoare unicat, măsurându-şi astfel echipele şi experiența ca să afle cine e cel mai bun dintre ei.

Discovery Science HD este canalul care prezintă cele mai interesante aspecte din diverse domenii ale ştiinţei şi tehnologiei, acum în format de înaltă definiţie. Canalul îşi aduce telespectatorii mai aproape de cele mai originale experimente ştiinţifice şi cele mai importante noutăţi din domeniu, prezintă direcţii interesante de cercetare şi în acelaşi timp îşi delectează publicul cu cele mai noi gadget-uri. Toate acestea sunt prezentate într-o manieră accesibilă, prietenoasă, uşor de înţeles şi uneori chiar amuzantă. Printre cele mai îndrăgite serii se numără Morgan Freeman și spațiul cosmic, Teorii testate, Cum funcționează tehnologia sau Mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic”, se arată în comunicatul Discovery.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending