Connect with us

Premieră TV

PREMIERĂ TV: La DIVA soseşte un nou detectiv amator: Misterele Emmei Fielding

Published

on

Foto Credit: DIVA

Emma Fielding (Courtney Thorne-Smith) este profesor de arheologie și detectiv amator, iar prin prisma profesiei este obișnuită să dezgroape trecutul. Problema este că uneori ea decoperă și indicii recente de crimă și atunci rezolvă misterele cu ajutorul lui Jim (James Tupper), prietenul ei, agent FBI. Miercurea de la ora 21:00, pe 6, 13 și 20 iulie, Emma aduce la DIVA câte un nou mister în premieră.

Aventura începe în 6 iulie cu filmul Misterele Emmei Fielding: La locul crimei (Site Unseen: An Emma Fielding Mystery, 2017). Genială, dedicată și motivată, arheologul Emma Fielding încearcă să descopere dovezi ale unei așezări de coastă din Maine, din secolul al XVII-lea, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice din ultimii ani. Dar cadavrul descoprit în sit o aruncă pe Emma și pe elevii ei într-un alt tip de explorare. În rolurile principale, Courtney Thorne-Smith și James Tupper.

13 iulie scoate la lumină vechi legende în filmul Misterele Emmei Fielding: Trecut întunecat (Past Malice: An Emma Fielding Mystery, 2017). Când profesoara de arheologie Emma Fielding este recrutată pentru a ajuta la o descoperire revoluționară sub Castelul Chandler, ea este distrasă de un alt mister, pentru că își găsește colegul ucis în criptele din subteran. După ce începe investigația și face legături tulburătoare, Emma, ​​studenții ei și agentul Jim Conner se găsesc în scurt timp în pericol de a fi îngropați împreună cu celelalte secrete ale castelului. 

20 iulie Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea (More Bitter Than Death: An Emma Fielding Mystery, 2017). În timp ce găzduiește întrunirea anuală a Asociației pentru Studiul Arheologiei Americane la Kenzer College, Emma Fielding este prinsă în mijlocul unei noi investigații de crimă atunci când președintele organizației sale este otrăvit chiar în ajunul anunțării succesorului său. Cum mulți dintre arheologii de top prezenți și-au exprimat dreptul la președinție înainte de nefericitul eveniment, Emma și prietenul ei de la FBI, Jim Conner, au o mulțime de suspecți dintre care să aleagă. 

Advertisement

Emma este arheologă, este obișnuită să adune indicii, nu i se pare foarte diferit de o investigație de crimă”, a declarant Courtney Thorne-Smith despre personajul său. 
Activează spiritul de explorator și sapă după indicii alături de noul detectiv amator de la DIVA și descoperă Misterele Emmei Fielding în premieră în zilele de miercuri din iulie!

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending