Connect with us

Seriale

PREMIERĂ TV: „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – un nou serial de succes difuzat de Dizi Channel

Serialul, cu Algi Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik și Öykü Celik în rolurile principale, a stabilit recorduri de audiență în Turcia și în țările unde a fost difuzat. Premiera în România, pe 1 septembrie.

Published

on

Foto Credit: Dizi Channel
Reclame

Povestea serialului pare simplă: doi frați veniți de la oraș se îndrăgostesc de aceeași femeie când ajung într-un sat pe malul mării Egee. Cei doi frați, Savaş şi Bariş, fug cu toată familia din Istanbul, din cauza unor probleme financiare. În sătucul unde s-au ascuns, dau de Zarife (Algi Eke), o fată aparent simplă care reușește curând să cucerească inimile celor doi bărbați. 

Dar ce poveste din serialele turcești este simplă ? Nici în acest caz, telespectatorii și iubitorii genului nu vor fi dezamăgiți! O adevărată epopee se naște din triunghiul amoros al celor trei și, ca în orice poveste romantică, Zarife nu e deloc hotărâtă să aleagă. Serialul este presărat cu situații hazlii, e plin de umorul generat de contrastul aparent dintre firile orășenilor și sătenilor, iar păcăleala se transformă rapid în ceva foarte serios. 

„Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – titlul original „Hayat Sevince Güzel” – este un serial produs în 2016 de compania Limon Film și a fost cel mai urmărit serial în Turcia în perioada lansării sale, cu un record de audiență. Algi Eke, protagonista seriei, este la numai 36 de ani o actriță consacrată în Turcia. Are 7 lung metraje la activ și a jucat în nu mai puțin de zece seriale de succes. Ekin Mert Daymaz, care îl interpretează pe Savaş în serial, și-a început cariera fulminantă fiind remarcat datorită frumuseții sale exotice, după ce a participat la popularul concurs „Best Model of Turkey”.

Are și el peste zece seriale la activ și e încă „student” la Universitatea Halic, la coaching și fitness. Dacă Daymaz este frumos, criticii spun că Burak Çelik este și mai frumos, câștigând și „Best Model of Turkey” și „Best Model of The World”. El îl joacă pe Bariș, celălalt frate îndrăgostit de Zarife și a declarat recent că i-ar plăcea să-l joace pe Khal Drogo în „Urzeala tronurilor”.

Primul episod din „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” va fi difuzat în România, exclusiv de Dizi Channel, pe 1 septembrie, de la ora 17:40. Serialul va continua cu episoade noi, de luni până vineri, la aceeași oră.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending