Connect with us

Premieră TV

PREMIERĂ: Un nou matinal în grila TVR 1 prezentat de Maria Linda şi Dorin Chioţea

Maria Linda şi Dorin Chioţea sunt gazdele noului matinal al TVR 1, un magazin alert de informaţii, prezentate şi comentate într-o manieră caldă, degajată. „1 Matinal” va putea fi urmărit în direct la TVR 1 şi pe TVR+, din 17 aprilie, în intervalul 07.00-10.00.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]Maria Linda şi Dorin Chioţea sunt gazdele noului matinal al TVR 1, un magazin alert de informaţii, prezentate şi comentate într-o manieră caldă, degajată. „1 Matinal” va putea fi urmărit în direct la TVR 1 şi pe TVR+, din 17 aprilie, în intervalul 07.00-10.00.

 

Din 17 aprilie, noutăţile dimineţii intră în casele românilor într-un stil jovial, relaxat şi atractiv, prezentate şi comentate de Maria Linda şi Dorin Chioţea, cei mai noi membri ai echipei TVR 1. Dezinvolţi şi cu zâmbetul pe buze, cei doi fac echipă în prezentarea programului de dimineaţă al postului, 1 Matinal, ţinându-ne companie de luni până vineri, de la ora 07.00 la 10.00.

 

1 Matinal îşi propune să fie un magazin alert de informaţii, cu ştiri la fiecare jumătate de oră – de la evenimente la meteo, de la trafic la călătorii şi spectacole, de la sport la economie, interviuri politice, cinema sau tehnologie, de la modă la sănătate şi frumuseţe. Pe lângă gazdele emisiunii, cu noutăţi vin şi: Eugen Rusu, care aduce cele mai proaspete oferte şi informaţii turistice, Loredana Iordache şi Mirela Nagâţ, cu ştiri culturale, iar cu sfaturi din domeniul fashion – beauty şi sănătate, Albertina Ionescu. În plus, 1 Matinal va face apel în fiecare dimineaţă la corespondenţi TVR din ţară, din Europa sau din lume, pentru ca telespectatorii să fie conectaţi la actualitatea internă şi internaţională. Show-ul de vineri este dedicat în mod special activităţilor de weekend, cum ar fi piaţa, meşteşugurile şi cultura.

 

„Ne propunem să fim surprinzători pentru că vedem viaţa ca pe o sumă a informaţiilor care ne înconjoară, interpretându-le sincer. Şi suntem de găsit într-un concept multimedia complet, pentru că ne-am propus să creăm şi să dezvoltăm comunităţi. Dimineaţa cu noi e o alegere cel puţin utilă. Hai la o cafea împreună!”, este invitaţia pe care Dorin Chioţea o lansează prietenilor TVR 1, din 17 aprilie.

 

1 Matinal este un format tv proaspăt, tonic, dinamic, cu informaţii şi explicaţii clare şi pertinente. Este un program pentru românii activi, care doresc să-şi înceapă ziua cu o atitudine pozitivă, conectaţi la cele mai importante evenimente ale zilei. Ne dorim ca oamenii să iasă din casă informaţi şi cu zâmbetul pe buze”, mărturiseşte, la rândul ei, Maria Linda, adăugând: „Mă bucur tare mult să mă alătur Televiziunii Române. Am găsit aici oameni pasionaţi şi talentaţi.”

Despre intrarea în echipa TVR, şi Dorin Chioţea o consideră onorantă pentru parcursul său profesional: „TVR înseamnă voci puternice, valori perene, tradiţie îndelungată, cunoaştere multilaterală. Profesionişti redutabili, cu principii solide, au misiunea de a produce informaţie onestă.”

 

Din 17 aprilie, de luni până vineri, în intervalul 07.00-10.00, la TVR 1, Maria Linda şi Dorin Chioţea, alături de echipa 1 Matinal coordonată de producătorul Septimiu Sărăţeanu, vin cu veşti bune în casele românilor. Iar atunci când veştile nu vor fi cele mai bune, vor fi abordate, cel puţin, firesc şi obiectiv.

 

Foto Credit: TVR

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending