Connect with us

Emisiuni

PREMIERA: Un nou sezon „Nadine”, din 4 mai, la TVR 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Ada Solomon, Cătălin Măruţă, Pavel Bartoş vin cu idei despre cum să ne facem rost de… fericire – în prima săptămână a sezonului al doilea „Nadine”. Din 4 mai, ora 18.55, la TVR 1.

 

Urmează conştiincioasă cursurile online în toată această perioadă, la fel ca ceilalţi elevi. Ba chiar, cu acordul unor profesori, este prezentă, tot online, şi la cursurile de zi. Nadine are câţiva dascăli preferaţi, pe care îi iubeşte şi îi admiră, printre ei – profesoara de română, care o inspiră şi o face să îşi dorească să înveţe mai mult şi să fie de 10.

 

În timpul care s-a scurs de când cu toţii stăm acasă, a grădinărit – a plantat şi şi-a îngrijit florile din grădină, dar şi leuşteanul, ridichile, ceapa verde etc. În zilele următoare va sădi plante în primul solar din viaţa ei, pentru a avea legume proaspete din propria grădină. I-a răsfăţat pe toţi cei dragi ai ei cu tot felul de bunătăţi şi a avut ceva de muncit la asta! Pentru că pe lângă Noah şi soţul ei, familia lor are şi câteva animale de companie şi nu puţine… Mai mult, în această perioadă, familia lor s-a mărit. YouTube, noul căţel al familiei, botezat aşa de băiatul şi soţul vedetei, s-a adaptat perfect în noua lui casă: se înţelege de minune cu cele cinci pisici – Pink, Vasile, Thomas, Toulouse, Patrick -, cu Google, caniche-ul familiei şi bineînţeles cu Noah, băiatul lui Nadine.

 

„Deşi este o perioadă cu multe restricţii, am făcut efortul de a vedea jumătatea plină a paharului. Lucrul de care sunt mândră cel mai mult este că am reuşit să îmi fac patul în fiecare zi. Suntem în izolare din martie, iar eu în fiecare zi mi-am făcut patul. Pentru mine, este un semn de sănătate mentală şi echilibru. Însă, trebuie să recunosc că, atunci când am ajuns la concluzia că putem să dăm drumul încă unui sezon al emisiunii Nadine, am fost în al nouălea cer de fericire! Deschidem sezonul cu invitaţi tare dragi mie: Cătălin Măruţă, Ada Solomon, Pavel Bartoş, pe care îi provocăm să ne spună Cum să ne facem rost de… fericire. Vă aştept alături de noi să aflaţi lucruri deştepte, practice şi interesante!”, spune Nadine.

 

Deja obişnuită şi acomodată cu utilizarea platformelor de conferinţe online, din 4 mai, Nadine dă startul noului sezon al emisiunii care îi poartă numele. De luni până vineri, ora 18.55, la TVR 1, simpatica prezentatoare îi primeşte pe telespectatori la ea acasă, de unde reia dialogurile cu invitaţi unul şi unul. Discuţiile se desfăşoară în condiţiile impuse de distanţare socială, dar Nadine vine cu aceeaşi naturaleţe şi calitate a dialogului, astfel încât telespectatorii să o simtă aproape.

 

Cum să ne facem rost de fericire? – tema primei săptămâni la Nadine

 

Şi în noul sezon al emisiunii Nadine, deşi realizat altfel, ne vom bucura de întâlniri cu personalităţi/vedete pe care publicul le îndrăgeşte şi cu care se identifică şi din ale căror poveşti de viaţă telespectatorii pot găsi idei, soluţii pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă. Câte unul în fiecare ediţie, în atmosfera caldă creată de Nadine, invitaţii împărtăşesc din poveştile lor de viaţă şi din experienţa acumulată în raport cu tema ediţiei.

 

Cum deja ştim, la Nadine, tematica abordată este propusă într-o variantă specială – câte o temă săptămânal. În fiecare luni, Nadine lansează o temă inspiraţională, care porneşte de la întrebarea „Cum să…”. Dacă, de exemplu, în primul sezon, discuţiile au abordat teme de tipul Cum să facem faţă obstacolelor din viaţa noastră, Cum să îmbătrânim frumos, Cum să reuşim să fim noi înşine, Cum să scăpăm de ruşinile închipuite, Cum să înţelegem mediul online/social media, sezonul al doilea începe cu o temă ofertantă pentru invitaţii primei săptămâni: Cum să ne facem rost de fericire? Vor răspunde provocării lansate de Nadine: prezentatorul şi realizatorul TV Cătălin Măruţă – luni, 4 mai; producătorul de film Ada Solomon – marţi, 5 mai; actorul Pavel Bartoş – miercuri, 6 mai; autoarea şi realizatoarea unei emisiuni online, Dana Săvuică – joi, 7 mai şi profesoara de canto şi solista Ozana Barabancea – vineri, 8 mai.

 

Comentarii

Emisiuni

Radu Palaniță a câștigat marele premiu Românii au talent! Finala, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Radu Palaniță a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală specială, desfășurată de acasă, Radu a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

 

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vușcan care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Țigaret, care a reușit să câștige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generația lor este pregătită să impresioneze.

 

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

 

Marea finală Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 30.3% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating și 18.5% share.

 

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, aproape 3 milioane de români se bucurau de finala de acasă a show-ului.

Seara s-a încheiat cu o declarație încărcată de emoție a marelui câștigător, Radu Palaniță: ”Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor.”

 

”În viață trebuie să încerci, trebuie să prinzi curajul”, a fost mesajul transmis de câștigătorul sezonului 10 pentru cei care încă nu s-au decis să se înscrie! Cu acest gând, toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 11 Românii au talent!

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Buburuza şi Motan Noir îi învaţă pe copii cum să se protejeze de noul virus

Avatar

Published

on

            Buburuza şi Motan Noir, super-eroii din serialul cu acelaşi nume, le arată celor mici, dar şi adulţilor cum să se protejeze de noul virus. Animaţia poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 16:30, pe Disney Channel. Însă de data aceasta nu este vorba de noi episoade, ci de un scurt filmuleţ educativ cu cei doi protagonişti. Mai exact, este o campanie de informare în colaborare cu UNICEF, prin care copiii sunt învăţaţi chiar de personajele lor preferate, cât de importantă este prevenţia.

 

            „Miraculous – Barrier Gestures” este un clip postat recent pe contul de YouTube al serialului Miraculous LadyBug, care explică într-o manieră prietenoasă şi ingenioasă, comportamentul corect pe timp de pandemie. Prin apel la poveste, joc şi personaje îndrăgite, celor mici le va fi mai uşor să înţeleagă şi să adopte măsurile de prevenţie.

Maestrul Fu le spune Buburuzei şi lui Motan Noir că în oraş este un nou răufăcător, pe care din păcate nu-l pot învinge cu super-puterile lor. Mic şi practic invizibil, virusul poate fi totuşi ţinut la distanţă prin gesturi simple, dar eficiente. Dintr-o carte străveche, învăţatul le citeşte eroilor, ca pe o poveste, ce trebuie să facă. În primul rând, spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun, atunci când tuşim sau strănutăm să ne acoperim gura cu pliul cotului sau folosirea şerveţelelor de unică folosinţă şi desigur, păstrarea distanţei sociale.

Cele mai simple gesturi de prevenţie sunt cele mai bune metode de a ţine posibilele infecţii la distanţă. Aşa că, cei doi super-eroi au acum o nouă misiune: de a transmite tuturor acest mesaj deloc complicat, dar important. „Protejează-te pe tine şi pe cei dragi ţie ! Protejează-i pe cei din jurul tău ! Împreună vom învinge virusul !” ne spun cu mult curaj Buburuza şi Motan Noir.

 

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir (Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir) este un popular serial animat 3D pentru adolescenţi. O colaborare între mai multe studiouri de animaţie din Franţa (Zagtoon & Method Animation), Japonia (Toei Animation) şi Coreea de Sud (SAMG Animation). Seria este difuzată în toată lumea, în peste o sută de ţări, printre care şi România (Disney Channel), iar fanii aşteaptă deja sezonul cu numărul patru.

Acţiunea se petrece în Parisul modern, unde doi liceeni obişnuiţi, Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste, au misiunea de a salva oraşul de răufăcători. Datorită super-puterilor pe care le primesc, ei devin Buburuza şi Motan Noir. Însă nimeni nu le cunoaşte adevăratele identităţi, nici măcar ei nu ştiu reciproc cine este în spatele măştilor. În acest carnaval, Marinette este îndrăgostită de Adrien, în timp ce el o iubeşte pe Buburuză.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Juraţii iUmor aleg ultimul finalist al show-ului

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al optulea sezon, iar înainte de marea finalã, difuzatã pe 6 iunie, de la 20:00, la Antena 1, juraţii vor alege ultimul finalist în cadrul semifinalei iUmor. În semifinalã vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc sâmbãta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1, se va alătura celor 10 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 6 iunie.

Opt concurenți vor urca sâmbãtã pe scena iUmor sâmbata aceasta, pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Adi Dima, Orban Gabi, Petre Dănuț Irinel, Vlad Schiopu, Nuri Guney, Ștefania Costache, Mr Kills şi Grupul de UMOR- Știrile care nu conteazã.

La fel ca şi în audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă din nou şi sã primeascã douã voturi, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține douã  “Thumbs up”, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

În cadrul marei finale iUmor, difuzate pe 6 iunie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților care au obţinut trei „Thumbs up” din partea juraţilor, într-un interval de 20 de minute, pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0