Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Toamna aduce la DIVA noi episoade ale celor mai îndrăgite seriale. De asemenea, în luna octombrie, fanii Crăciunului vor avea parte de premiere şi poveşti festive. DIVA continuă tradiţia, ne aduce mai repede atmosfera de sărbătoare şi promite un Crăciun special. Iată care sunt recomandările programului TV.

 

HAWAII 5.0 Sezonul 10 (Premieră în România)

Trei episoade luni, de la ora 21:00, cu finalul serialului pe 19 octombrie (patru episoade)

Urmăriți luna aceasta finalul serialului Hawaii 5.0 doar la DIVA! După 10 sezoane, Căpitanul Steve McGarrett și trupa sa de elită își iau la revedere de la fani. În ultimul episod, Steve rezolvă un caz controversat lăsat de tatăl său acum 10 ani. Echipa investighează și povestea unui fermier, pe a cărui proprietate se spune că ar exista comori din războiul civil.

 

Hudson și Rex Sezonul 2 (Premieră în România)

Două episoade marți de la ora 21:00, finalul sezonului pe 20 octombrie

Detectivul Charlie Hudson revine alături de formidabilul său partener patruped, Rex. Când creatorul unei aplicații de întâlniri online este eliminat, Charlie este obligat să intre sub acoperire în această lume. De asemenea, când dau peste un caz identic cu altul vechi de 20 de ani, Charlie și Rex trebuie să găsească indicii din trecut și prezent, în timp ce se apără de un acuzator.

 

Asistenți Medicali Sezonul 1 (Premieră în România)

Două episoade duminica de la ora 20:00, finalul sezonului pe 18 octombrie

Noul serial pe teme medicale continuă în octombrie la DIVA. Cinci noi asistenți medicali lucrează în prima linie a spitalului St. Mary’s și își dedică viața ajutându-i pe ceilalți, în timp ce se ajută și reciproc. Ashley preia un pacient foarte religios care este dispus să își pună viața în pericol pentru a urma calea Domnului, determinând-o pe Ashley să își evalueze credința. Naz susține o pacientă însărcinată când trebuie să ia cea mai dificilă decizie a vieții ei.

 

Legile misterelor (Premieră în România)

Duminică, 4 octombrie, de la ora 16:00

Noul film al seriei o urmărește pe Amy Winslow, un apreciat profesor de literatură, care este uimită să descopere că Mac, colegul ei, a fost arestat sub o acuzaţie gravă. Ea vrea să afle dacă într-adevăr el a contaminat un inhalator cu o substanță toxică. Mac susţine că este nevinovat și Amy se vede nevoită să ceară ajutorul Detectivului Travis Burke pentru rezolvarea acestui mister.

 

Misterele de pe Martha’s Vineyard (Premieră în România)

Duminică, 11 și 18 octombrie, de la ora 16:00

Pentru că a fost forțat să se pensioneze, fostul detectiv al poliției din Boston, Jeff Jackson, revine la viața liniștită din Martha’s Vineyard. Liniștită până ce un caz enigmatic îl atrage în investigație. Urmăriți cele două filme speciale: Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului (11 octombrie) și Misterele de pe Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde (18 octombie).

 

Filme: Crăciunul la DIVA (Maratonul de filme festive care debutează pe 25 octombrie)

Preferatele publicului, filmele de Crăciun, revin la DIVA ! Urmăriți DIVA zilnic, din 25 octombrie pentru că sărbătorim sezonul festiv în stilul caracteristic: prin difuzarea celui mai mare maraton de filme dedicate Crăciunului. Peste 8 filme de Crăciun pe zi, înclusiv preferatele fanilor: Crăciun de veteran, Miracolul lui Maggie, Parteneri de ocazie, Dragoste la cabana renilor, Crăciun la pensiunea Bramble, Încurcătură de Crăciun și multe altele.

 

Iubire de Crăciun (Premieră în România)

Duminică 25 octombrie, de la ora 16:00

Această primă premieră din cadrul filmelor de Crăciun, o aduce la DIVA pe actrița câștigătoare a unui premiu Tony, Kristin Chenoweth, care interpretează rolul unui director de cor, presată să scrie un cântec incredibil pentru un spectacol din Ajunul Crăciunului. Foarte curând este distrasă de un tânăr cu voce de aur care se alătură echipei, spre surprinderea tatălui său văduv, interpretat de Scott Wolf.

 

Filme de Crăciun în premieră

Marți și duminică de la ora 16:00 şi vineri de la 19:40

Noi filme de Crăciun vin la DIVA, cu titluri în premieră ca: Iubire de Crăciun (Duminică, 25 octombrie), urmat de Un iubit de sărbători (marți, 27 octombrie) despre o tânără care își vizitează familia alături de un actor care pretinde că este iubitul ei, urmat de Crăciunul la Plaza (vineri, 30 octombrie) ce o are în rolul principal pe Jessica, de profesie istoric, care face echipă cu frumosul decorator Nick, pentru a readuce Crăciunul la viață.

 

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending