Premierele continuă şi în luna Februarie la DIVA! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Premierele continuă şi în luna Februarie la DIVA!

Published

on

Foto Credit: DIVA

RADAR DE MEDIA vă prezintă grila de programe și recomandările din luna Februarie 2021 pentru postul TV DIVA.

 

 

Din 1 februarie, de la ora 21:00, un nou sezon cu îndrăgitul investigator vine la DIVA. Căpitanul Marleau este un detectiv formidabil, dincolo de apariția sa excentrică. Cu un accesoriu vestimentar inspirat de Sherlock Holmes, personalitate unică, înfățișare neobișnuită combinată cu umorul și comportamentul aparent ciudat, Căpitanul Marleau nu este un investigator obișnuit. Ea nu grăbește niciodată rezolvarea unui caz, ci se indentifică cu investigația și caută neobosit vinovații.

ANATOMIA LUI GREY (Sezonul 14, marți, de la ora 21:00)

Medicii preferați ai publicului au parte de noi provocări: Amelia se confruntă cu o situație dificilă, Meredith este marcată după conversația cu Nathan, Maggie ia parte la o cină ciudată în familie, Jackson primește vești importante, iar Richard și Bailey caută cei mai talentați tineri medici. Hunt decide să urce în mașină cu surorile lui, în timp ce își amintește de vremuri demult trecute.

ÎN MINTEA CRIMINALULUI (Sezonul 7), joi, de la 21:00, finalul pe 25 februarie

În finalul serialului, Jane își face griji pentru siguranța lui Lisbon pentru că echipa intră într-un schimb de focuri pentru a proteja un martor extrem de important într-o anchetă. Agentul Peterson intenționează să folosească informațiile pe care le are despre Abbott pentru a bloca nominalizarea soției sale, așa că Patrick și echipa dezvoltă un plan pentru a-l proteja. De asemenea, echipa caută un bărbat implicat într-un jaf armat.

FILME ROMANTICE DE IARNĂ, duminică, 7 februarie, de la ora 16:00

Seria filmelor romantice de iarnă se încheie la începutul lunii februarie cu filmul Iubire în Islanda (Love on Iceland) cu Kaitlin Doubleday, Colin Donnell și Patti Murin. Pentru că este în căutarea inspirației, Chloe adună grupul de prieteni din facultate pentru o călătorie în Islanda. Când fostul iubit, membru al grupului, apare neinvitat, se ivesc scântei.

WEEKEND DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR (12, 13, 14 Februarie, de la ora 16:00)

Romantismul vine la DIVA luna aceasta cu 4 filme pe zi: vineri, 12 Februarie: Jumătatea mea, Desigur… Poate că…, Dragostea, desigur și Paris, vin și dragoste. Sâmbătă, 13 februarie sunt difuzate filmele: Îmbuteliat cu dragoste, Nuntă la podgorie, Anotimpul dragostei și Patru nunți estivale. 14 februarie este ziua potrivită pentru noi titluri ca: Ingredientul secret (premieră în România), Suflete pereche (premieră în România) și Dragoste la primul dans.

MARATON AURORA TEAGARDEN (20-21 și 27-28 Februarie, de la ora 12:00)

Ea este detectivul amator preferat de la DIVA. Aurora Teagarden lucrează la bibliotecă și este membră a clubului Real Murder Discussion, care investighează aspecte ale unor cazuri neelucidate. Parte din club face și prietena cea mai bună a Aurorei, Sally Allison, jurnalistă locală, Arthur Smith, un polițist aflat în conflict cu soția sa și șeful poliției Lynn Liggett-Smith.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending