Premierele lunii august la National Geographic si National GeographicWild - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Premierele lunii august la National Geographic si National GeographicWild

Published

on

AMERICA SĂLBATICĂ

Blocul de programe America Sălbatică prezintă viața sălbatică a vastului continent american. Vom explora munți, mări, păduri tropicale, deșerturi și milioane de kilometri de râuri – multe dintre ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre. Documentarele ilustrează diversitatea vieții și a peisajelor acestui frumos și biodivers continent, traversând America de Nord, America Centrală și pământurile și fauna Americii de Sud.

 

Premiere în fiecare duminică, de la 19:00

 

 

CESAR MILLAN: OM BUN, CÂINE BUN

Cesar Millan revine pe micile ecrane! Odată cu atingerea unor niveluri record în domeniul adopției de câini, revenirea lui este binevenită pentru a acorda sprijin persoanelor care doresc să își învățe câinii obiceiurile bune. Din curțile proprietarilor de animale de companie sau din noul său centru de psihologie a câinilor, Cesar ne arată cum putem coabita fericiți alături de prietenii noștri blănoși.

 

În fiecare vineri, din 6 august, la 19:00

 

MARATON DE ZIUA MONDIALĂ A LEILOR

Adevăratele simboluri ale puterii, leii, sunt în pericol- peste 90% din populația de lei din Africa și Asia a dispărut în ultimii 75 de ani, în principal din cauza conflictelor cu oamenii, braconajului și vânătorilor de trofee. National Geographic Wild sărbătorește Ziua Mondială a Leilor pe 10 august cu un maraton de 24 de ore de programe cu si despre lei –  scopul fiind de a crește gradul de conștientizare despre situația acestui maiestuos prădător, cunoscut drept regele junglei.

Marți, 10 august

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending