Connect with us

Emisiuni

Premierele lunii august la National Geographic si National GeographicWild

Published

on

AMERICA SĂLBATICĂ

Blocul de programe America Sălbatică prezintă viața sălbatică a vastului continent american. Vom explora munți, mări, păduri tropicale, deșerturi și milioane de kilometri de râuri – multe dintre ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre. Documentarele ilustrează diversitatea vieții și a peisajelor acestui frumos și biodivers continent, traversând America de Nord, America Centrală și pământurile și fauna Americii de Sud.

 

Premiere în fiecare duminică, de la 19:00

 

 

CESAR MILLAN: OM BUN, CÂINE BUN

Cesar Millan revine pe micile ecrane! Odată cu atingerea unor niveluri record în domeniul adopției de câini, revenirea lui este binevenită pentru a acorda sprijin persoanelor care doresc să își învățe câinii obiceiurile bune. Din curțile proprietarilor de animale de companie sau din noul său centru de psihologie a câinilor, Cesar ne arată cum putem coabita fericiți alături de prietenii noștri blănoși.

 

În fiecare vineri, din 6 august, la 19:00

 

MARATON DE ZIUA MONDIALĂ A LEILOR

Advertisement

Adevăratele simboluri ale puterii, leii, sunt în pericol- peste 90% din populația de lei din Africa și Asia a dispărut în ultimii 75 de ani, în principal din cauza conflictelor cu oamenii, braconajului și vânătorilor de trofee. National Geographic Wild sărbătorește Ziua Mondială a Leilor pe 10 august cu un maraton de 24 de ore de programe cu si despre lei –  scopul fiind de a crește gradul de conștientizare despre situația acestui maiestuos prădător, cunoscut drept regele junglei.

Marți, 10 august

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending