Connect with us

Documentar

Premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild

Published

on

Foto Credit: NATIONAL GEOGRAPHIC
Reclame

National Geographic

NAȚIUNILE ARCTICE: POVEȘTI DE RĂZBOI

În prima serie de documentare care dezvăluie rolul națiunilor arctice în cel de-al Doilea Război Mondial, telespectatorii National Geographic vor descoperi importanța regiunii în cel mai globalizat război de până acum. Pe fundalul uluitor, dar neiertător al cercului arctic, seria urmărește scafandrii în timp ce găsesc epave de avioane germane scufundate, arheologi ce investighează gropi comune ascunse și istorici investigând cetățile secrete de coastă. Prin imagini de arhivă colorizate și neprezentate până acum, grafică computerizată de ce mai înaltă calitate și hărți animate, vor fi dezvăluite evenimentele inovatoare care au avut loc pe nordicele câmpurile de luptă înghețate.

În fiecare luni, din 6 martie, la 21:00

7 ZILE FOARTE GRELE

Aventurierul Dwayne Fields merge în unele dintre cele mai neprimitoare locuri de pe pământ, unde forțele naturii fac legea și condițiile sunt dintre cele mai dure. În doar șapte zile, acesta trebuie să ajungă în siguranță înapoi în civilizație, depășind provocările fizice și psihice care îi stau în cale.

În fiecare miercuri, din 22 martie, la 21:00

SALVATORI PE DRUMURI ÎNGHEȚATE

În această iarnă, eroii drumurilor înghețate se confruntă cu condiții meteorologice ciudate. O furtună puternică, ploaia și căderile record de zăpadă aduc provocări masive. Abordând cele mai grele locuri de muncă din cariera lor, Thord și Bjoern se confruntă cu noi pericole și se bazează unul pe celălalt mai mult ca niciodată. În nord, Jo Roger are nevoie de ucenicul său de anul trecut, Stig, ca să continue activitateași să devină un adevărat salvator, dar va fi acesta la înălțime?

În fiecare joi, din 9 martie, la 20:00

National Geographic Wild

În luna martie National Geographic Wild dedică o săptămână întreagă pentru a înțelege specii distincte de șerpi care trăiesc într-o mare varietate de habitate. Șerpii joacă un rol cheie în ecosistem prin controlul rozătoarelor și dăunătorilor, iar conștientizarea sporită poate ajuta la creșterea sprijinului și la înțelegerea acestor creaturi evazive. Printre premiere se numără: „Legenda șarpelui”.

În fiecare duminică, din 5 martie, la 19:00

SECRETE LA ZOO: TAMPA

„Secrete la zoo: Tampa” se întoarce pentru un nou sezon interesant cu acces fără precedent. Echipa de veterinari și experți în îngrijirea animalelor de la grădina zoologică Tampa ne poartă în culise pentru a asista la poveștile dramatice, încântătoare și drăguțe despre ce înseamnă să conduci una dintre grădinile zoologice preferate ale Americii.

În fiecare luni, din 6 martie, la ora 19:00

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending