Connect with us

Grila de programe

Premierele lunii septembrie la National Geographic si NationalGeographic Wild

Published

on

National Geographic

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI UN ORAȘ

Seria de documentare „Cum să construiești un oraș” aduce în prim-plan geniul creativ al inginerilor din trecut și al celor contemporani, al oamenilor de știință, arhitecților și urbaniștilor care au creat cele mai uimitoare orașe din lume.

Premiere în fiecare marți, din 21 septembrie, de la 21:00

 TOP 10: ARTA ARHITECTURII

Omul are un dar excepțional: spre deosebire de alte viețuitoare de pe Pământ, el are imaginație. Își poate transforma mediul, poate visa și construi clădiri, spații publice, sisteme de transport. În această serie captivantă, aflăm despre istoria celor mai interesante capodopere inginerești și arhitecturale din lume și creatorii acestora, cu ajutorul unor experți renumiți.

 

Premiere în fiecare miercuri, din 21 septembrie, de la 21:00

11 SEPTEMBRIE: O ZI ÎN AMERICA

„11 septembrie: O zi în America” prezintă întreaga povestea a zilei de 11 septembrie prin ochii martorilor, salvatorilor și supraviețuitorilor. Realizat în colaborare cu 9/11 Memorial & Musem pentru a marca comemorarea a 20 de ani, această serie de documentare evenimentele din acea zi, în detalii fără precedent, de la primul avion care a lovit Turnul de Nord până la ultimii supraviețuitori salvați de sub dărâmături.

Din 3 septembrie, în 4 seri consecutive, de la 20:00

SECURITATEA AEROPORTULUI: ROMA

Pe aeroportul Fiumicino din Roma, personalul de securitate lucrează 24 de ore din 24 pentru a stopa infracționalitatea pe cel mai aglomerat aeroport din Italia. Poliția italiană combate traficul de droguri și imigrația ilegală în această poartă către Italia și Uniunea Europeană. O echipă de securitate este atentă la semnele infractorilor în zonele comerciale extinse ale aeroportului. Droguri, pașapoarte false și parfumuri furate: așa arată zi de muncă în aeroportul Fiumicino.

Advertisement

 Din 30 septembrie, în fiecare joi, de la 20:00

 

 

NationalGeographic Wild

EUROPA SĂLBATICĂ

 “Europa sălbatică” dezvăluie renașterea spectaculoasă a naturii în cele mai variate și uluitoare peisaje ale vechiului continent. Temperaturile sale variază de la 40 de grade la minus 40 de grade în mai multe ecoregiuni. Europa sălbatică găzduiește specii de feline din cel mai depărtat punct nordic, precum și singurul păianjen care trăiește în întregime sub apă. Hectarele sale de păduri sunt în creștere și se mândrește cu insule în larg. Premiere: Munții Alpi: Fortăreața Iernii & Munții Alpi: Viața la înălțime (2×60) Alte documentare: Sălbatica Rusie, Sălbaticul Nord, Renașterea Europei Sălbatice și Portugalia Sălbatică.

Premiere în fiecare duminică, din 19 septembrie, de la 19:00

 FESTIVALUL HAM-HAM

National Geographic WILD prezintă Festivalul Ham-Ham, o lună de episoade despre căței, o sărbătoare dedicată prietenilor noștri necuvânători, câteodată adorabili, câteodată răutăcioși, dar mereu simpatici.
Premiere: Cesar Millan în patria câinilor

Premiere în fiecare luni, de la 19:00

 ZIUA MONDIALĂ A RINOCERULUI

Ziua Mondială a Rinocerului a fost creată pentru a face oamenii conștienți de necesitatea de a proteja cele cinci specii existente de rinoceri: rinocerul alb, rinocerul negru, rinocerul indian, rinocerul Javanez și rinocerul de Sumatra. Trei dintre cele cinci specii de rinoceri sunt listate ca fiind pe cale de dispariție din cauza braconajului extins. În 2018, o alianță de organizații de conservare, inclusiv National Geographic Society, s-au unit pentru a sprijini un efort la nivel național condus de guvernul Indoneziei de a readuce această specie din pragul dispariției.

Pe întregul parcurs al zilei de 22 septembrie

Advertisement

 

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending