Connect with us

Life Style

Premiile de excelenţă TVR Internaţional

Redactia Radar de Media

Published

on

prezentatori-gala-premii-tvCea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional a adus distincţii personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume.
Premiul pentru întreaga activitate i-a revenit regizorului şi actorului Sergiu Nicolaescu, iar Costel Busuioc a fost recompensat cu o Diplomă de Excelenţă.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a primit premiul Politicianul anului. Premiul pentru mediu i-a revenit şefului serviciului Arii Protejate Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, Mircea Vergheleţ, iar premiul pentru cea mai mare investiţie străină în România – companiei E-ON Gaz şi premiul pentru sport – medaliaţilor la Jocurile Olimpice.
Premii au primit şi cei şase elevi ai Colegiului de Informatică “Tudor Vianu” care au reuşit să câştige concursul NASA din acest an.

Premiul publicului a fost acordat emisiunii VINEri Star TVR, care a primit peste 20.000 de voturi online. Artistul Adrian Daminescu a cantat melodia Romania care a ridicat in piciare toti participantii la eveniment. Astfel TVR 1 a fost lider de audienta pe perioada transmisiuni Galei Premiilor TVRi.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E3Q85yDwmfU]

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    diana

    9 decembrie 2008 at 23:33

    Am urmarit. A fost un spectacol minunat. N-am mai vazut de mult la TVR asa ceva. Eleganta, prestanta, chiar mi-a placut… Nu am apreciat prea mult discursurile doamnelor Beatrice Comanescu, Monica Ghiurco si Mihaela Craciun si nici dialogul semi-amuzant dintre Mihai Radulescu si Cristian David. Foarte draguti, apretati si eleganti cu totii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending