Connect with us

EVENTS

Premiile Global Good și Campionii Climei de la Cartoon Network

Celebrăm faptele uimitoare ale tinerei generații în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network
Reclame

Olivia Mandle Navarro (Spania, 16 ani), Jodie Bailey-Ho (Marea Britanie, 19 ani) și Raheen Fatima (Pakistan, 15 ani) – trei tinere remarcabile care au fost selectate ca finaliste pentru prestigiosul premiu Global Good 2023 „Canon Young Champion of the Year”, au fost aplaudate și onorate.

Realizările lor de excepție în domeniul acțiunilor pentru protecția climei vor fi prezentate lumii întregii pe platformele Cartoon Network, demonstrând astfel puterea și inspirația tinerei generații în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Campionii Climei de la Cartoon Network le recunosc și le aplaudă la scenă deschisă pe finalistele Global Good Awards 2023, Olivia Mandle Navarro, Jodie Bailey-Ho și câștigătoarea Raheen Fatima, pentru contribuțiile lor remarcabile în lupta împotriva schimbărilor climatice.  În cadrul campaniei Cartoon Network Campionii Climei, aceste trei tinere au fost rugate să dezvăluie parcursul lor în calitate de activiste, împărtășind poveștile inspiraționale și perspectivele reale referitoare la modul în care au acceptat și depășit deopotrivă provocările acestei călătorii.

Acestea au vorbit despre cum au făcut primii pași în direcția sustenabilității, prezentând modul în care orice copil din întreaga lume poate deveni un campion al climei și poate realiza mai mult decât și-a imaginat vreodată. Interviurile au fost prezentate astăzi la Summitul Global Good Awards Purpose din Londra și vor fi disponibile pe microsite-ul Cartoon Network Campionii Climei în cursul acestui an.

Cartoon Network își va folosi platformele pentru a prezenta finalistele și câștigătoarea selectată pentru premiile Global Good 2023 „Canon Young Champion of the Year” cu scopul de a inspira un public de tineri campioni ai climei cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, și de a demonstra cum chiar și cele mai mici schimbări pot face o mare diferență. Jodie, Olivia și Raheen au fost numite finaliste pentru campaniile lor pentru cauze nobile în jurul problemelor de mediu, Raheen câștigând la categoria sub 16 ani. 

Olivia Mandle Navarro, în vârstă de 16 ani, finalistă a premiului Global Good 2023 „Canon Young Champion of the Year” , este o activistă pentru drepturile animalelor și pentru mediu, precum și o voce tânără importantă în ceea ce privește problemele de mediu din Spania. Campania ei, #noespaisparadelfines, cu peste 155.000 de semnături pe site-ul Change.org, solicită guvernului spaniol un program de închidere a tuturor delfinariilor din Spania și de eliberare a cetaceelor din captivitate. La vârsta de 12 ani, Olivia a creat „Jelly Cleaner” pentru a curăța microplasticul din oceane. 

Jodie Baily-Ho, în vârstă de 19 ani, finalistă în cadrul Global Good Awards 2023 „Canon Young Champion of the Year”, a creat o campanie globală „Teach the Teacher”, condusă de elevi, pentru a introduce educația climatică eficientă, informativă și bine integrată în școli. Aceasta oferă formare, resurse și sprijin pentru tineri, dându-le posibilitatea de a oferi cursuri de educație climatică propriilor profesori. Peste 90 de studenți din 28 de țări din întreaga lume au participat la această campanie, inclusiv la o sesiune organizată în colaborare cu Departamentul pentru Educație din Regatul Unit la COP26. 

Câștigătoarea premiului „Canon Young Champion of the Year” al premiilor Global Good 2023 pentru tineri sub 16 ani, Raheen Fatima, este o deschizătoare de drumuri în vârstă de 15 ani, o activistă și realizatoare de podcasturi inspiraționale, care a educat peste 5000 de minți tinere prin piesele sale de teatru și a condus peste 500 de sesiuni online și fizice pe teme legate inclusiv de schimbările climatice.

Raheen a inspirat inițiative și a motivat 23.000 de persoane din întreaga lume să i se alăture pentru a crea un impact pozitiv. Raheen se dedică de mult timp îmbunătățirii mediului din jurul ei. La vârsta de 13 ani, aceasta a fost intervievată de Cartoon Network Campionii Climei și de CNN cu privire la părerile sale despre schimbările climatice și la modul în care își folosește grădina organică pentru a contribui la combaterea acestora în comunitatea sa.

Monika Oomen, VP Brand, Communications and Digital Strategy, Kids, EMEA, la Warner Bros Discovery, a declarat: „În cadrul campaniei noastre, dorim să sprijinim copiii din întreaga lume care fac lucruri incredibile pentru a combate schimbările climatice și pentru a le oferi acestora mai multe ocazii de a fi ascultați și văzuți. Olivia, Jodie și Raheen sunt niște surse de inspirație incomensurabile, iar noi am vrut să funcționăm precum un megafon pentru realizările și acțiunile lor. Acestea sunt trei tinere care au făcut o diferență reală și impresionantă în mod activ și constant, arătându-le fanilor Cartoon Network că și ei pot face la fel, dacă se implică. A fi selectate ca finaliste și câștigătoare pentru Global Good Awards 2023 „Canon Young Champion of the Year” este o realizare spectaculoasă.”

Karen Sutton, fondatoarea Global Good Awards, spune: „Suntem extrem de încântați de contribuția celor trei tinere campioane ale climei, fiecare dintre ele aducând o contribuție remarcabilă în lupta împotriva schimbărilor climatice. Ne dorim ca, prin împărtășirea poveștilor lor, să inspire alți tineri din întreaga lume să se implice în astfel de acțiuni și să devină campioni ai viitorului.”

Advertisement

Cartoon Network Climate Champions prezintă și explică subiecte cheie legate de schimbările climatice, încurajându-i și inspirându-i pe copii să se implice și să ia parte la mici provocări zilnice care, cumulate, pot avea un impact real asupra mediului. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani pot deveni Campioni ai Climei, acceptând provocările zilnice și contribuind împreună la o schimbare radicală și necesară.

Cu ajutorul unor personaje îndrăgite din emisiuni de succes, printre care se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball” și „Craig și Dumbrava”, copiii pot îndeplini sarcini și pot crea schimbări reale și tangibile în viața lor, contribuind în același timp la o comunitate care promovează sustenabilitatea la nivel global.  De la lansarea sa în iunie 2021, peste 1,6 milioane de provocări au fost acceptate în întreaga lume, iar acest număr continuă să crească zilnic.

Premiul „Canon Young Champion” al Global Good Awards 2023 celebrează tinerii care s-au evidențiat printr-o campanie remarcabilă în sprijinul unor cauze nobile, indiferent că este vorba de o problemă socială sau de mediu. Aflat la a noua ediție, Global Good Awards acordă o atenție deosebită pentru a pune în practică principiile sustenabilității în toate aspectele, urmând un set de standarde etice și transparență extrem de ridicate.

Printre angajamentele premiilor în ceea ce privește sustenabilitatea se numără un meniu complet bazat pe plante încă din 2018, o politică de neparticipare la zboruri și un cod vestimentar bazat pe purtarea hainelor existente sau second-hand.

Interviurile cu Olivia Mandle Navarro, Jodie Bailey-Ho și Raheen Fatima din cadrul Cartoon Network Campionii Climei vor fi difuzate pe canalele Cartoon Network și vor fi disponibile pentru streaming pe HBO Max în întreaga regiune EMEA în 2024. 

Pentru mai multe informații despre Cartoon Network Campionii Climei, vă rugăm să vizitați: https://cartoonnetworkclimatechampions.com/ro-ro. Explorați sute de provocări diferite, jucați-vă și implicați-vă în activitățile propuse de Cartoon Network Campionii Climei pentru a contribui în lupta împotriva schimbărilor climatice. 

Toate materialele de pe site sunt revizuite și verificate de WWF. Pentru a consolida succesul, o nouă aplicație Campionii Climei va fi lansată în cursul acestui an, în care copiii vor putea să planifice și să înregistreze provocările lor climatice, contribuind astfel la urmărirea provocărilor globale.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Documentaro zi ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV2 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?2 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show3 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL3 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show3 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

AUDIENȚE TV4 zile ago

Niciun păcat nu rămâne neplătit! Telespectatorii au ales aseară CLANUL! Serialul a fost lider absolut de audiență

A-Z NEWS5 zile ago

Fabio Nita vine la DEEA Spot Light

Reality Show6 zile ago

Un concurent eliminat de la SURVIVIOR a ptrimit șansa supremă sa fie primit în compegtiție! Cine este acesta?

ENTERTAINMENT6 zile ago

3 Sud Est lansează „În camera ta”, parte din coloana sonoră a filmului „Retreat VAMA VECHE”

TV Divertisment Show6 zile ago

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un număr savuros, duminică, la Antena 1

Facebook

Advertisement

IN Trending