Premiile Gopo ajung la cea de-a treia editie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizeaza, in data de 2 martie 2009, cea de-a treia editie a Premiilor Gopo, premiile industriei de film din Romania.
premiile-gopo
Conform regulamentului Galei, nominalizarile pentru fiecare categorie in parte vor fi facute in urma vizionarii tuturor productiilor de film din anul 2008 (lung metraj, scurt metraj si film documentar), de un juriu desemnat de APFR si care va fi format din profesionisti in domeniu.

Criteriile de selectie pe baza carora se vor face nominalizarile sint diferite pentru fiecare gen de film in parte, astfel:
•Sunt considerate eligibile pentru a fi nominalizate filmele romanesti produse in Romania sau realizate in regim de co-productie, dar cu participare majoritar romaneasca, care au avut premiera pe ecranele din Romania in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie a anului precedent si au beneficiat de cel putin o saptamana de difuzare cinematografica.
•In categoria scurt-metraj sunt incluse toate productiile romanesti cu o durata sub 60 minute realizate in cursul anului precedent. Sunt considerate eligibile toate filmele de scurt-metraj prezentate pe ecrane sau in circuitul festivalier (national si international) in cursul anului trecut.
•In categoria film documentar sunt incluse toate productiile romanesti realizate in cursul anului precedent. Sunt considerate eligibile toate filmele documentare prezentate pe ecrane sau in circuitul festivalier (national si international) in cursul anului trecut. Nu sunt considerate eligibile filmele documentare prezentate exclusiv pe TV, fara circuit festivalier si/sau proiectie in cinematografele din Romania. Nu sunt eligibile reportajele de televiziune.

Companiile de productie din Romania sunt invitate sa inscrie filmele produse si lansate pe ecrane sau festivaluri in cursul anului trecut. Data-limita pentru inscrierea in preselectia Premiilor Gopo 2009 este 14 ianuarie 2009.

Nominalizarile celei de-a treia editii vor fi anuntate in data de 2 februarie in cadrul unei Conferinte de presa in Bucuresti.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5OVb2PxMmxI]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending