PREMIILE RADAR DE MEDIA 2022 - START VOT! TU ALEGI CÂȘTIGATORII! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

PREMIILE RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2022 – START VOT! TU ALEGI CÂȘTIGATORII!

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

În această seară vor fi decernate Premiile RADAR DE MEDIA 2022, premiile votate de publicul cititior prin vot la vedere! Transmisiune va începe de la ora 20 pe radardemeda.ro.

Vedetele voastre preferate, show-urile cele mai urmărite, seriale de succes şi multe alte noutăţi de pe micul ecran, Radar de Media vi le aduce pe toate! Iar acum aveţi din nou ocazia să-i susţineţi pe cei mai buni, pentru că dăm START VOT pentru Premiile Radar de Media, ediţia 2022.

Aţi văzut bine, pentru că pornim iarăşi la drum în cursa pentru Cea mai bună emisiune, Cel mai bun serial, Cea mai populară vedetă, Melodia sau Artistul Anului şi alte categorii cu nominalizaţi pe care voi, publicul, îi apreciaţi şi cu siguranţă îi veţi vota în continuare. Aşadar, ce mai aşteptăm ? VOT, LIKE, SHARE and ENJOY!

Așadar vă invităm să vă votați favoriții la toate cel 17 categorii participante! Puteti ale 3 optiuni de vot! De asemena pana sfâșit lunii mai, puteți propune nominalizari, lăsând un comentariu, în josul paginii!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending