Connect with us

Emisiuni

Premiul cel mare a celui de-al doilea sezon „Ce spun românii!” a fost câştigat din prima săptămână!

Avatar

Published

on

 

După cinci ediții pline de tensiune, dar și de distracție, în care s-au duelat cu echipe pregătite și extrem de amuzante, membrii familiei Niculae, Vlăduț, Iulian, Cristina, Adriana, au reușit să câștige marele premiu pus în joc în cel de-al doilea sezon „Ce spun românii!”, o mașină de familie de ultimă generație, dar și premiul ediției.

Cei patru au jucat foarte bine, au facut față cu brio presiunii concursului, au avut strategii, au comunicat perfect și au reușit să ghicească foarte multe răspunsuri dintre cele aflate pe panou. Membrii familiei Niculae au fost ambițioși, și-au dorit să câștige, iar după cinci zile pline, în care s-au distrat și au dat dovadă de foarte mult fair-play, au obținut marele premiu.

„Am spus din start: îmi doresc să câștige toată lumea, și… se pare că asta se și întâmplă! Avem familii frumoase, oameni frumoși, o distracție curată și cu mult bun simț, iar faptul că dăm premii mari și frumoase nu face decât să mă bucure. Mergem mai departe, căutăm în continuare familii, cotrobăim neobosiți după întrebări noi. Aflăm, încet-încet, ce spun românii!”, a declarat Cabral.

PRO TV

PRO TV

Familiile participante au încercat săptămâna aceasta să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români la întrebări precum Ce mănâncă oamenii la micul dejun, Ce uitați uneori să faceți înainte de culcare sau Ce articol vestimentar are mâneci. Răspunsurile echipelor au fost de foarte multe ori surprinzătoare sau amuzante și au adus voia bună în platoul emisiunii în fiecare după amiază.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, câte două familii intră în competiție, încearcă să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români și să câștige premiile ediției sau chiar marele premiu. Timp de o oră concurenții trăiesc emoții intense, dar se și distrează alături de Cabral, iar telespectatorii află Ce spun românii, numai la PRO TV!

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending