Connect with us

ALL MEDIA

Presedintele ARMA si directorul postului Pro Cinema, Lucia Antal – noua sefa de marketing si comunicare de la Pro TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Directorul general al companiei Pro TV, Aleksander Cesnavicius, i-a anunţat pe angajaţi că începând de luni nouă sefa a departamentului de marketing este Lucia Antal, directorul de canal al postului Pro Cinema şi preşedinte al Asociaţiei Romane pentru Măsurarea Audientelor (ARMA).

Lucia Antal a spus pentru HotNews. ca “pentru moment” va rămâne şi director de canal la Pro Cinema şi că noua sa funcţie nu are vreo legătură cu cea de preşedinte ARMA, pe care o va exercita în continuare.

Şefa de până acum a comunicării Pro TV, Maria Apostol, şi-a luat rămas bun de la echipa ei vineri, după mai bine de 13 ani în companie, timp în care a fost PR director, PR&Corporate Affairs Director, iar în ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

Plecarea ei a survenit pe fondul unui val de schimbări în conducerea Pro TV şi a grupului-mama CME, după demisia lui Adrian Sârbu de la conducerea CME, în vara anului trecut.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending