Connect with us

ALL MEDIA

Preşedintele Radioului, declarat incompatibil de către ANI

Published

on

Ovidiu Miculescu ar fi deţinut, simultan, atât funcţia de membru al Consiliului Administraţie al Societății Române de Radiodifuziune, cât şi pe cea de manager în cadrul Societăţii Române de Radiocomunicaţii, informeaza EVZ.

Miculescu Ovidiu, preşedintele-directorul general al Societăţii Române de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil după ce a deţinut, simultan, atât funcţia de membru al Consiliului Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune şi pe cea de Manager în cadrul Societăţii Române de Radiocomunicaţii. 

Potrivit unui comunicat emis joi de inspectorii ANI, Minculescu ar fi ocupat cele două funcţii în perioada 29 iunie 2010 – 4 iulie 2012. „Persoana […] faţă de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.

Ovidiu Miculescu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. El a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”, mai arată ANI. Ovidiu Miculescu a fost validat de Parlament ca preşedinte-director general al SRR la 3 iulie 2012.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending