Connect with us

Casting

Preselecţiile pentru singurul folclor talent show continua la Oradea. Iată mesajul Iulianei Tudor!

Avatar

Published

on

Sediul TVR Iaşi a devenit neîncăpător pentru interpreţii de folclor ce s-au adunat din toate cele opt judeţe ale Moldovei pentru preselecţiile talent-show-ului de muzică populară. De la copii la pensionari, toţi s-au îmbrăcat în costume populare şi au fost dornici să încânte echipa TVR cu cele mai originale melodii ale zonei. Cel mai mic participant nu depăşea vârsta de şase ani, iar decanul de vârstă a numărat 81 de ani.

 

În opinci şi ie, o concurentă de 81 de ani, fostă solistă a Şcolii Agricole din Vaslui, a mărturisit că a vrut să-şi întâlnească vedeta preferată, dar şi că speră să treacă de preselectii.
„Cum era de aşteptat, în Moldova sunt foarte mulţi oameni talentaţi. De data aceasta vorbim de o plajă de vârstă foarte largă: de la copii de 6 ani pâna la o doamnă în vârstă de 81 de ani, admirabilă prezenţă şi foarte curajoasă. Am întrebat-o de ce a venit la concurs şi a spus că nu s-a gândit la ce va fi, ci a venit să ne cânte. Cred că despre asta e vorba la preselecţii, înseamnă să ne cunoastem, să ne întâlnim şi să vedem dacă în ţară într-adevăr sunt doritori să urce pe scenă şi să devină artişti populari,  în adevăratul sens al cuvântului” , a povestit Iuliana Tudor , gazda viitoarei emisiuni de folclor de la TVR.

 

Tradiţiile se păstrează şi se respectă pe aceste meleaguri. Mai mult, oamenii îşi doresc să îşi pună amprenta şi să le ducă mai departe.

„Ceea ce ne-a uimît a fost că au venit şi cu multe compoziţii proprii. Moldovenii au creat melodii după tiparul vechi, fără să denatureze folclorul autentic. La Iaşi au fost uimitoare diversitatea şi originalitatea”, a mai adăugat Iuliana Tudor.

 

Echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR  – formată din Elise Stan şi Iuliana Tudor – pregăteşte un spectacol unic de televiziune. Din toamnă, telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor. Cei care visează să devină celebri şi să cânte muzică populară sunt chemaţi să se înscrie la preselecţiile din toată ţara. După Timişoara şi Iaşi, românii mai au o şansă la preselecţiile regionale din Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.

 

Comentarii

Casting

Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fii și tu parte din echipa Visuri la Cheie! Dacă știi o familie care are nevoie de ajutor și de o casă complet renovată și utilată, spune povestea ei și ajută-ne să-i îndeplinim visurile. Intră pe visurilacheie.protv.ro și adu fericire unor oameni greu încercați de viață.

De-a lungul timpului, emisiunea Visuri la cheie a transformat lacrimi în zâmbete și a ajutat oamenii să privească cu speranță spre viitor.

Dragoș Bucur: „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem.”

In primele 6 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 64 de locuințe și a adus bucurie în sufletele familiilor lipsite de speranță. Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut cunoscute poveștile lor și le-ați oferit șansa ca echipa Visuri la cheie să le treacă pragul și să le schimbe viețile.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să pornească într-o nouă cursă a renovărilor. Fii alături de ei și ajută-i să ajungă la oamenii care au nevoie de o reală schimbare.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Comentarii

Continue Reading

Casting

Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai iubit show culinar de la Antena 1 va începe curând turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari, ce au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu. 

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce îi ține pe români în fața televizoarelor în fiecare luni și marți au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în sezonul cu numărul 8. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Iași (pe 9 februarie, la Hotel Unirea), Timișoara (pe 14 februarie, la Hotel Timișoara), Cluj (pe 16 februarie, la Hotel Belvedere) și București (pe 22 și 23 februarie, la Universitatea Româno-Americană).

Comentarii

Continue Reading

Casting

O veste minunata de la PRO TV: S-a deschis castingul pentru oricine!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dacă te-ai visat vreodată jucând într-un serial de succes, dacă dintotdeauna ai știut că locul tău e pe ecrane, acum e momentul tău. Intră pe concursvlad.protv.ro și acceptă provocarea pe care Jesus del Cerro, regizorul serialului, a lansat-o tuturor celor care-și doresc să trăiască răzbunarea în noul sezon VLAD. Oamenii puternici joacă discret. Dar dacă știi să joci, lumea e a ta.

 

În perioada 1 – 21 iulie, intră pe concursvlad.protv.ro și alege una dintre cele cinci provocări ale regizorului Jesus del Cerro: fii dur, fii îndrăgostit, fii misterios, fii plin de regrete sau fii deasupra tuturor. Încarcă în formularul de pe site un videoclip de cel puțin 20 de secunde în care joci emoția pe care ai ales-o (poți înscrie oricât de multe clipuri dorești), iar dacă ești unul dintre cei doi autori ai celor mai votate clipuri, poți câștiga un rol în noul sezon VLAD, anunta site-ul retetedesanatate.ro

 

Toate detaliile concursului și regulamentul sunt disponibile pe concursvlad.protv.ro.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0