Connect with us

Tehnologie

Pret Huawei P50 Pocket

Published

on

Doriți o schimbare și sunteți dispus să luați un telefon care este mai ușor în buzunar? Din fericire, buzunarul Huawei P50 este proiectat cu funcții geniale pentru a vă depăși toate cerințele. Acest ultim model este complet pliabil cu feronerie fantastică. În plus, afișajul larg pliabil și Z flip 3’S sunt susținute cu rezultate clare ale camerei și o sursă puternică de baterie. În principal, dacă doriți un telefon mobil de gaming profesional, care este mai ușor de transportat, atunci analiza noastră profundă vă recomandă insistent să alegeți Pret Huawei P50 Pocket fără nicio întârziere.

Smartphone-ul oferă performanțe de nivel rapid, fără a provoca niciun proces de întârziere, iar grafica strălucitoare sunt motivele principale pentru a-l face cea mai bună opțiune pentru jucători. Indiferent dacă titlurile sunt solicitante sau dacă jucați jocuri cu rezoluție înaltă, buzunarul P50 este perfect capabil să ruleze fără probleme. Pentru a cunoaște fiecare detaliu al acestui smartphone excepțional, suntem aici cu detalii complete.

Advertisement

Specificațiile Pret Huawei P50 Pocket dintr-o privire:

  • Tehnologie de rețea: GSM / CDMA / HSPA / CDMA2000 / LTE. Disponibil în benzi 2G, benzi 3G, benzi 4G. HSPA 42,2 / 5,76 Mbps, LTE-A.
  • Corpul general: Dimensiunile desfășurate sunt 170 × 75,5 × 7,2 mm, Dimensiuni pliate 87,3 × 75,5 × 15,2 mm, greutate 190 g, suporturi Dual SIM.
  • Afișaj: 6,9 inchi, 109,2 centimetri pătrați, raport ecran-corp 85,1%, rezoluție 1188 × 2790 pixeli cu raport 21:9, densitate 442 PPI, afișajul capacului exterior este de 1,04 inchi cu 340 × 340 pixeli, 328 PPI.
  • Memorie: Slot pentru card NM, Memorie internă: 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB 12 GB RAM.
  • Senzori: amprentă, accelerometru, giroscop, proximitate, spectru de culori , busolă, barometru. Browser HTML5. Funcții de mesagerie: prin e-mail, e-mail push, SMS, MMS, IM.
  • Tip baterie: baterie nedetașabilă, Lipo 4000 mAh , viteză de încărcare rapidă de 40 W, încărcare inversă 5 W.

Caracteristici și detalii excepționale:

Deși multe site-uri online se ocupă cu dispozitive de telecomunicații, Huawei P5p pocket nu este disponibil pe multe site-uri. Așadar, dacă sunteți gata să luați acest mobil pliabil cu un design clapetă, atunci răsfoiți site-ul nostru web și alegeți-vă pret Huawei P50 Pocket chiar acum. Caracteristicile cheie sunt următoarele:

Compatibilitate:

Cea mai interesantă caracteristică a smartphone-ului nostru pliabil preferat este că este complet compatibil și cunoscut drept versiunea internațională a telefoanelor de buzunar. În acest fel, buzunarul Huawei P50 este proiectat să funcționeze cu furnizori de servicii GSM precum T-Mobile, MetroPCS și câțiva alți furnizori de servicii. Mai presus de toate, există trei senzori pe mobil cu o rezoluție de 40MP, 13MP și 32MP.

Advertisement

Performanță excepțională:

Nu există nicio îndoială că Huawei P50 pocket este o alegere ideală pentru jucători, deoarece performanța de joc este genială în comparație cu concurenții. Pe lângă aceasta, durata lungă de viață a bateriei asigură o rezistență rezonabilă pentru îndeplinirea sarcinilor maxime. Puteți juca jocuri video, viziona Netflix, puteți transmite în flux cu căști Bluetooth și puteți face multe alte activități cu mare confort. Pe scurt, concluzionăm că Huawei p50 pocket formatul clapetă este proiectat cu un ecran excelent și caracteristici ale camerei pentru a surprinde momentele tale frumoase cu un singur clic.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending