Connect with us

Seriale

“Prețul fericirii”, îndrăgitul serial turcesc revine cu episoade noi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod „Prețul fericirii”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Îndrăgitul serial “Prețul Fericirii” (original: “Yasak Elma”) revine începând de astăzi, de la ora 20:00, în casele telespectatorilor români cu noi episoade din povestea de viață a familiei Argun. Fanii îndrăgitei producții “Prețul fericirii” îi vor reîntâlni pe membrii impresionantei familii Argun, angrenați într-un carusel de întâmplări și trăiri intense. Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care aceștia sunt nevoiți nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor ține cu sufletul la gură privitorul în fiecare moment al îndrăgitei producții.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod „Prețul fericirii”

Înverșunata Yildiz (Eda Ece) este surprinsă să afle, la reîntâlnirea cu fostul soț, Halit (Talat Bulut), că acesta are planuri mari în ceea ce-i privește. Deși trecutul le-a supus relația la mari încercări, Halit nu renunță la ideea de a avea un viitor alături de Yildiz. Reacția frumoasei femei va fi neașteptată. 

 Ambițioasa Ender (Şevval Sam) va continua să uneltească împotriva lui Halit, iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika (Nesrin Cavadzade), sora actualului ei soț, Kaya (Barış Kılıç), va atinge cote maxime.

Pe de altă parte, Sahika se teme de reîntoarcerea lui Halit în lumea marilor afaceriști. Nimic nu o sperie mai tare pe Sahika decât răzbunarea pe care o anticipează din partea celui pe care l-a ruinat, nimeni altul decât Halit.

Care va fi prima „mutare” a lui Halit, reîntors cu forțe proaspete pe <scena> afacerilor și ce rol va avea Yildiz, în viitorul apropiat al renumitului afacerist puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului „Prețul fericirii”, la Kanal D.

 Nu ratați, începând de astăzi, 29 martie, de la ora 20:00, noi episoade ale serialului “Prețul fericirii”, pe care îl veți putea urmări de miercuri până sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending