Preturi servicii SEO pentru optimizare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Preturi servicii SEO pentru optimizare

Published

on

Preturile  pentru optimizare SEO a site-ului web, sunt influentate de urmatorii factori:
-starea actuala a site-ului
-numarul de erori si probleme ale site-ului
-conformitatea site-ului cu cerintele motoarelor de cautare, prezenta sanctiunilor de catre motoarele de cautare;
-varsta site-ului, adica vor exista site-uri cu un nou nume de domeniu si cele care au mai mult de un an de la prima indexare;
-nivelul concurentei pe tema site-ului tau in motoarele de cautare;
-continutul de calitate de pe site
-prezenta pe site a continutului textului si a continutului grafic unic, relevant;
rezultatul promovarii, exprimat in pozitiile site-ului in motoarele de cautare, sau intr-o crestere a traficului site-ului sau in cresterea numarului de aplicatii de pe site. Pentru toate acestea, exista oferte de preturi servicii SEO.

Cand sa astepti rezultate pentru promovarea site-ului?

Primele rezultate vor incepe sa apara numai dupa ce s-a facut o cercetarea profundă a cuvintelor cheie.
Cercetarea cuvintelor cheie implică găsirea numai a acelor cuvinte care dau rezultate la interogări,  cu un volum de căutare destul de ridicat și o concurență scăzută. Apoi, se formează o pagina cu continut,  cu un cuvant  cheie care este utilizat în textul paginii,  pentru a atrage atenția roboților de căutare.
Odată cu evoluția SEO, metodele de optimizare s-au schimbat considerabil. În loc de abordarea tradițională, are loc o promovare centrată pe subiect, mai degrabă decât pe un cuvânt cheie specific.
În loc să colectezi cât mai multe cuvinte cheie într-un singur text, este mai bine să folosesti subiectele principale care acoperă aceste solicitări. O astfel de strategie va avea mai mult succes decât abordarea tradițională. Apoi urmeaza optimizarea continutului si optimizarea interogarilor utilizand motorul de cautare Google, precum si auditarea si optimizarea comunicatiilor interne.

Vreau sa aduc site-ul in prima pozitie cat mai curand posibil, inca de saptamana viitoare. Este posibil acest lucru?

Din pacate nu. Serviciul de optimizare SEO pentru promovarea site-ului este un proces destul de lung, in functie de mai multi factori. Daca doresti ca utilizatorii sa vada site-ul tau in primele pozitii ale motorului de cautare in cel mai scurt timp posibil, acorda atentie publicitatii contextuale. Insa, fii pregatit pentru faptul ca, spre deosebire de promovarea cautarii, publicitatea contextuala nu ofera un efect pe termen lung si va fi afisata chiar in partea de sus a listei, atata timp cat platesti pentru aceste spatii publicitare.

Cand voi vedea rezultatul promovarii site-ului prin pozitii (prin interogari de cautare)?

Rezultatele lucrarii pot fi vazute deja in primele luni de activitate, si constau in imbunatatirea pozitiilor site-ului prin cuvinte cheie. Se folosesc in mod constant noi tehnici, strategii si abordari pentru optimizare SEO.  Acest lucru are un mare efect asupra vizitatorului, îi sporește încrederea și îl motivează să efectueze acțiunea țintă.De asemenea, depinde de site-ul in sine, complexitatea interogarilor de cautare, activitatea concurentilor, algoritmii motoarelor de cautare si, in medie, acest lucru dureaza cateva luni. SEO este o industrie mereu în continuă schimbare și în continuă dezvoltare, care nu tolerează utilizarea unor metode și tehnici vechi. Strategiile care au fost eficiente acum 5 ani, astazi nu mai dau rezultate.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending