Connect with us

UTILE

Prezență-record pentru brandurile Flavours la UNTOLD: 12 tone de mâncare livrate pentru artiști, staff și festivalieri

Published

on

București, 09 august 2023: Ediția a 8-a a celui mai mare festival de muzică din România, UNTOLD, a avut loc la Cluj-Napoca, ocazie cu care echipa Flavours și-a mobilizat pentru prima dată, la cea de-a 5-a participare, toate brandurile și a demonstrat că este un furnizor complet de servicii pe zona de food, livrând o experiență culinară spectaculoasă, pe măsura anvergurii evenimentului cu tema The Light Phoenix. Artiștii care au urcat pe scenele UNTOLD au avut la dispoziție un meniu tailor-made creat de echipa Flavours, în vreme ce Stradale a furnizat hrana pentru echipa de organizarea festivalului, iar publicul larg s-a putut delecta cu preparatele de la Pop-Upul Bruto, din zona Fantesia.

În perioada 3-6 august, peste 250 de artiști naționali și internaționali au fost prezenți alături echipele lor la UNTOLD, inclusiv nume celebre precum Imagine Dragons, Martin Garrix, unul dintre cei mai populari DJ din lume, French Montana, David Guetta sau Armin van Buuren, iar Flavours a acceptat provoarea de a crea un meniu tailor-made, adaptat cerințelor fiecărui artist, păstrând însă nota tradițională a anumitor preparate autohtone, pentru o experiență culinară completă.

Pentru sutele de mii de participanți prezenți în cele 4 zile de festival, UNTOLD a creat Food
Court-ul Fantesia, găzduind, pe lângă sesiuni de live cooking, propriul food corner pentru echipa de suport, aflat în grija Stradale. În total, Stradale a asigurat hrana pentru aproximativ 7.000 de persoane timp de 20 de zile, incluzând perioada de pregătire și demontare a set-up-ului, cu un record de 700 de persoane pe zi.

Provocările lansate de echipa Untold pentru noi, echipa Flavours, sunt în fiecare an o bucurie.
Să servim atât de mulți oameni, cu concepte atât de variate – de la meniu gândit ca un perfect bite, aici mă refer la cateringul pentru artiști –până la preparate care pot fi mâncate cu ușurință chiar la o plimbare prin festival – meniul pentru Pop-Up-ul Bruto – și până la cele create pentru a da energie echipei care a muncit aproape 24/7 – meniurile din Stradale – sunt un lucru absolut firesc pentru noi. Cu asta ne ocupăm dintotdeauna, iar faptul că putem face asta împreună cu partenerii de la UNTOLD este un mix perfect
“, a declarat Chef Foa.

Fiecare dintre meniuri a fost construit îmbinând gusturi comune cu ingrediente surpriză, astfel încât să răspundă așteptărilor fiecărui participant la festival, pentru a transforma mâncarea într-un punct de atracție și într-o poveste memorabilă. Printre preparatele vedetă pentru echipă s-au numărat, și de data aceasta, tradiționalele sarmale și mititeii, dar și rețetele de porchetta, slow cooked pork leg sau eclerele cu cremă de fistic, care au fost extrem de apreciate. La artiști s-a remarcat o cerere tot mai mare pentru mâncarea vegană, iar câștigătoare la categoria cereri minimaliste a fost o comandă de baby spanac… simplu.

UNTOLD este un partener alături de care, de peste cinci ani, construim experiențe tot mai spectaculoase. Ei pentru oamenii care vin în festival, noi pentru cei care urcă pe scenă, dar și pentru cei care ajută la toată această desfășurare de forțe. Anul acesta, întreaga echipă de bucătari din Cluj – din toate locațiile pe care le avem aici – a fost implicată în proiect. Vorbim de peste 30 de persoane care au lucrat 7 din 7 pentru a livra o experiență unică, peste 20 de ospătari și event manageri. Noutatea acestui an a fost că am adăugat în festival un nou brand din grup: restaurantul Bruto. Și, ținând cont de planurile noastre pentru 2024, la anul vom veni cu alte multe nouătăți“, a declarat Constantin Covaliu, Managing Partner Flavours West.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TV2 zile ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Show2 zile ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiuni2 zile ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show3 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete3 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show3 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV3 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show4 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop4 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni4 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending