Connect with us

FOTBAL

Prezentarea Echipelor de la EURO 2024: Franta – Inca un trofeu pentru Mbappe?

Published

on

Reclame

Franta a dezamagit la ultimul EURO, insa, anul urmator a pierdut cea mai frumoasa Finala de Campionat Mondial din istorie, asa ca anul acesta Cocosul Galic are un singur obiectiv – titlul european.

Franta merge pe continuitate, fiind antrenata de Didier Deschamps din 2012, antrenor cu care a si castigat titlul mondial in 2018 si UEFA Nations League in 2021. Pe langa aceste trofee, Deschamps mai are un titlu, 3 Cupe ale Ligii si o SuperCupa a Frantei cu Olympique Marseille, dar si o Cupa a Ligii Frantei cu AS Monaco.

Cocosul Galic se bazeaza la Euro pe un lot format 33% din jucatori din Ligue 1 si 66% din stranieri. Printre echipele care dau jucatori la nationala Frantei se numara AC Milan, Inter, FC Barcelona, Bayern Munchen,  FC Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Juventus sau Atletico Madrid. 

Franta face parte din grupa D alaturi de Austria, Tarile de Jos si Polonia si este a doua favorita la castigarea trofeului.

Jucator de urmarit:

Kylian Mbappe – Starul din atacul PSG are deja 7 titluri de campion al Frantei (6 cu PSG si unul cu AS Momaco), 3 Cupe, 3 SuperCupe si doua Cupe ale Ligii Frantei cu PSG + Campionatul Mondial si UEFA Nations League cu nationala Frabtei.

Cum s-a calificat?

Locul 1 intr-o grupa cu Tarile de Jos, Grecia, Irlanda si Gibraltar.

Cel mai bun rezultat la EURO:

Locul 1: 1984, 2000

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending