Connect with us

Life Style

Prezentatorii ”Digimatinalului” Anca Dumitrescu si Marius Pancu se pregatesc de Halloween

Published

on

Împrumutată de peste Ocean sărbătoarea de Halloween a devenit motiv de competiţie între prezentatorii “Digimatinalului” de la Digi24.

Anca Dumitrescu şi colegul ei, Marius Pancu şi-au dat întâlnire în parc unde, înarmaţi cu cuţite, linguriţe şi alte ustensile folositoare, şi, evident, dovleci au dat starul concursului “cel mai înfricoşător dovleac de Halloween”.

Buni prieteni cei doi au uzat de toate armele pentru a câştiga competiţia, Anca şi-a pus la bătaie farmecul personal, zâmbetul şi îndemânarea, iar Marius gîndirea matematică şi calculele geometrice. Ce a ieşit a fost o distracţie pe cinste, într-o minunată zi de toamnă.

Cum şi vremea a ţinut cu ei, rezultatul a fost uimitor: dovleci sculptaţi atent, veseli sau înspăimântători, pe care cei doi i-au luat acasă şi care le vor lumina casele în noaptea de Halloween.

Pricepută în bucătărie Anca a găsit imediat o întrebuinţare restului de dovleac, o delicioasă plăcintă, gătită după o reţetă „moştenită” de la bunica ei.

„Nu sunt un as în bucătărie, dar plăcinta de dovleac este uşor de pregătit şi potrivită pentru această sărbătoare. Bunica mea are o reţetă specială, cu nuci şi scorţişoară, iar gustul acesteia îmi aminteşte de copilărie”, mărturiseşte vedeta Digi24.

Şi pentru că tabloul nu era complet, cei doi plănuiesc şi o mini petrecere de Halloween, alături de colegii lor de la Digimatinal, ca să aibă unde să se „laude” cu felinarele sculptate personal şi reţetele delicioase de Halloween.

Anca Dumitrescu şi Marius Pancu pot fi urmăriţi în fiecare dimineaţă,de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la pupitrul Digimatinalului, emisiune difuzată la Digi24.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending