Connect with us

Emisiuni

Prezentatorii “Digimatinalului”, ofera pe 1 martie martisoare confectionate de ei

Redactia Radar de Media

Published

on

Catalin Petre se declara un „uituc” irecuperabil atunci cand vine vorba de ziua dedicata martisoarelor asa ca apelat la ajutorul colegei lui, Anca Dumitrescu.

Misiunea ei a fost sa ii aduca aminte ca, pe 1 Martie, trebuie sa le ofere doamnelor cate un simbol al primaverii. „Eu, si daca as vrea sa uit de Martisor nu as putea, 1 martie este ziua in care, alaturi de Digi24 HD, implinesc primii mei doi ani pe micul ecran”, spune Anca.

Asa ca, inspirata de un material pe care l-a urmarit in emisiunea „Tinerete fara batranete”, Anca Dumitrescu si-a luat in serios rolul si l-a provocat pe colegul „digimatinal” la confectionat de martisoare din…paste fainoase, mai exact farfalle. „M-a pacalit ca mergem la o cafea si am sfarsit prin a pune pana pe acuarele, pensule, snururi colorate si paste. Insa cred ca anul acesta voi oferi doamnelor si domnisoarelor cele mai frumoase martisoare, handmade by me”, marturiseste Catalin.

Timp de cateva ore Anca si Catalin au uitat ca incepusera dimineata la 4 si au fost chiar si eu surprinse de creativitatea si originalitatea de care au dat dovada.“1 Martie inseamna bucuria de a oferi. Iar colega mea, Anca, a avut grija ca anul acesta sa pot oferi cele mai frumoase martisoare. Unice si personale”, spune Catalin Petre.

Pentru Anca Dumitrescu, ziua de 1 Martie are o importanta deosebita, atat personala cat si profesionala. “1 martie este ziua de nastere a tatalui meu, motiv de sarbatoare in familie. Si, de doi ani, ziua este completata de bucuria aniversarii celei de-a doua familii pentru mine, familia Digi24 HD. 1 martie este data la care imi urez “La Digimulti Ani”, cum imi place mie sa spun. Sunt in aceasta echipa minunata din martie 2012, suntem ca o familie si sunt mandra ca, in timp, programul nostru matinal a devenit un etalon pentru telespectatori.”

Cei doi prezentatori ai “Digimatinalului” vor oferi martisoarele inedite confectionate chiar de ei, in cadrul editiei speciale de 1 Martie, zi in care Digi24 implineste primii 2 ani de emisie.

Pe parcursul intregii zile postul de televiziune a pregait editii speciale ale stirilor, emisiunilor, transmisiuni in direct din intreaga tara, o desfasurare de forte impresionanta pentru ca, in 2014, Digi24 aduce informatia la putere.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending