Connect with us

Emisiuni

Prezentatorul show-ului THE WALL –Marele Zid, Valentin Butnaru şi-a schimbat dieta pentru a se adapta filmărilor!

Published

on

Reclame

Filmările pentru THE WALL – Marele Zid, cel mai așteptat show din grila de toamnă a Antenei 1, ce va fi difuzat începând cu 13 septembrie în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, au avut deja loc în Polonia.

 

Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii fenomen s-a înarmat cu răbdare și tact, alături de echipa de producție, pentru a livra cel mai bun produs. De aceea, programul special de pe platoul  de filmare a impus câteva schimbări în rutina alimentară a  știristului.

 

Dacă o zi obișnuită din viața lui Valentin implică cel puțin un antrenament de squash și o alimentație mai mult vegetariană, timpul petrecut pe platoul de filmare l-a făcut să recurgă la un regim ușor diferit. Ritmul alert, ce impunea peste 12 ore de filmare pe zi, a trebuit să fie dublat de alimente stimulante, care să îi mențină puterea de concentare și nivelul de energie constant.

 

Vali Butnaru dezvăluie că în pauzele dintre emisiuni fructele au fost cea mai la îndemână alegere pentru un boost de vitalitate: ,,după prima filmare, aveam 15 minute pauză, timp în care alegeam struguri și mere ca energizante”. Deși în mod normal mănâncă foarte rar carne, în Polonia a introdus și acest tip de proteină în alimentație, doar pentru a-i oferi aceeași doză de energie și a evitat lactatele sau brânzeturile, ce tind să aibă efectul contrar asupra lui. Desigur, cafeaua a reprezentat și ea un stimul important, iar hidratarea a fost mai mult decât necesară, mai ales pentru faptul că prima zi de filmări l-a lăsat pe prezentator fără glas…la propriu! Mai mult, acesta mărturisește că nu a renunțat nici la suplimentele pe care le ia pe parcursul antrenamentelor de squash, ca vitaminele naturale sau magneziul.

 

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea THE WALL – Marele Zid este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri marele zid. Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending