Connect with us

A-Z NEWS

Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor ProTv de la ora 13:00, se căsătoreşte (galerie foto)

Published

on

Reclame

Rândurile burlacilor din redacţia Ştirilor ProTv se strâng din ce în ce mai mult! Asta pentru că şi prezentatorul Ştirilor ProTv de la ora 13:00, Daniel Niţoiu, se va căsători pe 29 iulie cu frumoasa lui logodnică, Marina.

Petrecerea va fi una restrânsă, cu familia şi prietenii apropiaţi, iar cu această ocazie, Daniel îşi va revedea un verişor plecat de nu mai puţin de 7 ani în SUA. Surpriza pe care vedeta ProTv o pregăteşte invitaţilor săi constă într-un sistem de karaoke, la care fiecare petrecăreţ va putea să-şi testeze talentul într-ale muzicii.

Nu credeam că sunt atât de multe lucruri de pus la punct şi atâtea detalii de care trebuie să ţii cont atunci când organizezi un astfel de eveniment.”, mărturiseşte Daniel, preocupat ca toate lucrurile să iasă cât mai bine şi ca lumea să petreacă până-n zori.

Daniel va purta un smoking bleumarin, butoni şi papion negru, iar Marina va avea o rochie cu trenă lungă. „Am cumpărat deja verighetele de câteva luni. Sunt simple, din aur galben, iar cea a Marinei are un diamant discret.”, a dezvăluit Daniel.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending