Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Andreea Esca se bucură din plin de vremea frumoasă din Capitală şi nu ratează să petreacă timp de calitate alături de prieteni. Astăzi, frumoasa prezentatoare şi Dana Rogoz au ieşit la o plimbare în parc împreună cu micuţul Vlad Luca.

Bineînţeles că momentele frumoase au fost imortalizate şi postate pe contul de facebook al Andreei. Alături de poze, ea a postat următorul mesaj:

“Astăzi am fost în parc cu Dana şi bebeluşul ei… Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul. O ştiu pe Abramburica de când avea câţiva anişori şi trona pe posterele ce anunţau deschiderea ProTV! Good job, Dana Rogoz!

Cele două sunt foarte apropiate şi se suţin reciproc în toate proiectele pe care le întreprind. Reamintim că, sâmbătă, în cadrul librăriei Humanitas de la Cişmigiu, Andreea Esca şi-a lansat volumul “Ce-am făcut când am tăcut” şi a oferit şi autografe tuturor celor prezenţi.

Bineînţeles că Dana Rogoz a fost nelipsită de la eveniment.

Andreea Esca2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending