Connect with us

Digital

Prietenii Tăi anunță lansarea versiunii 3.0 a programelor educaționale pentru copii

Avatar

Published

on

Prietenii Tăi, compania specializată în organizarea taberelor școlare și a activităților non-formale, creative și cu rol educațional anunță oficial relansarea imaginii online, www.prietenii-tai.ro.

Devenită o platformă de prezentare a posibilităților de petrecere a timpului liber pentru cei mici și un instrument extrem de util și de complex de informare, www.prietenii-tai.ro aduce mai aproape de părinți, mentori sau dascăli cele mai apreciate activități special gândite pentru a veni în sprijinul copiilor (tabere creative, evenimente educaționale indoor și outdoor) cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Prin intermediul platformei online, alături de acestea, Prietenii Tăi facilitează accesul la un set complet de aplicații software educaționale, special create pentru studiul individual al elevilor, fiind considerate o extensie a activităților desfășurate în cadrul instituțiilor de învățământ sau în particular.

“Pentru că ne dorim să ajungem cât mai aproape de copii, părinți și de vectorii educaționali, una dintre cele mai importante funcționalități ale platformei este posibilitatea de a creiona programe sau evenimente diverse, în permanentă concordanță cu cerințele pe care le impune sistemul de învățământ, păstrându-ne libertatea și creativitatea în trasarea unor produse derivate, inovatoare și benefice pentru cei mici. Fiecare dintre segmentele de public pe care le vizăm ne poate contacta și propune, fie prin intermediul website-ului, fie direct, o selecție de programe educaționale, cum ar fi excursii, petreceri tematice, jocuri, competiții, ateliere sau tabere, pe care să le oferim celor mici”, Ionuț Cojocaru, Director General Prietenii Tăi.

Gestionată de o echipă ce a dobândit experiență recunoscută la nivel național în proiecte educaționale, activitatea  www.prietenii-tai.ro este un reper real al educației non-formale, extrem de util atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice care pot participa activ la cele mai multe dintre programele oferite.

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending