Prima apariţie a lui Florin Călinescu la masa juriului ROMÂNII AU TALENT - RADAR DE MEDIA
Connect with us

În acest weekend, Clujul i-a primit cu entuziasm pe cei patru jurați Românii au talent, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, iar aceștia și-au ocupat cu onoare locurile la masa juriului, așteptând să fie surprinși de noua generație de pretendenți la titlul de erou național.

Smiley și Pavel Bartoș au fost, ca de fiecare dată, responsabili cu buna dispoziție, reușind să destindă atmosfera cu umorul și energia lor.

Pe scena talentelor din Cluj au urcat sâmbătă și duminică magicieni, balerini, contorsioniști, muzicieni, dansatori, majorete, dar și concurenți care au construit roboți, au făcut flying yoga, beatbox, popping, parcour sau trial bike. Dinamica dintre jurați a fost savuroasă, iar nu puține au fost momentele în care replicile dintre aceștia au făcut ca întreaga sală să râdă în hohote.

Show-ul de la Cluj a fost, pentru Florin Călinescu, primul în postura de jurat Românii au talent. “E o experiență pe care nu aveam cum să mi-o refuz, pentru că, în primul rând, e o întalnire cu colegii, începând cu cei din echipa tehnică și terminând cu colegii din juriu. E foarte important să mă întâlnesc cu niște oameni, de la backstage și până la frontstage, în care am avut și am eu încredere.

Iar faptul că văd oameni care mă obligă să fiu cât mai obiectiv cu prestațiile lor, în ideea ca pot accede într-o etapă superioară a concursului, e iarăși important, trebuie să stii cum să îi spui unui om dacă are un talent sau nu. Suntem între prieteni și în echipă, și pe scenă.”, a spus acesta.

„La Cluj a trebuit să apelez la un bagaj suplimentar ca să pot lua cu mine tot ce-am adunat mai bun. Se pare că 2015 e un an foarte bun pentru talente. S-ar putea să le fi stimulat și prezența lui Florin Călinescu la masa juriului, un evident câștig, care va face diferența în noul sezon.”, a spus Andi Moisescu.

Mihaela Rădulescu a completat: „Sezonul a început ca o șampanie agitată înainte de deschidere! Spumos, efervescent, amețitor, amuzant… Tare bine ne-am mai simțit la Cluj, dar și în noua formulă de juriu. Florin a intrat pe teren cu un ușor joc de glezne la început, de încălzire, după care a tras din toate pozițiile la pasele noastre, noi la ale lui! Suntem un juriu de forță, o echipă de senzație, care va face și anul acesta show-ul cu cea mai mare audiență din România”.

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

Proaspăta mămică Andra, a venit la Cluj încărcată de emoții și a declarat: „Preselecțiile pentru Românii au talent m-au readus acasă, în Cluj. Am avut emoții frumoase. Recunosc, Clujul face parte din amintirile mele cele mai interesante și mai frumoase. Am cunoscut iarăși concurenți incredibili, de data asta cu o formulă de juriu ușor modificată, lângă un coleg de bancă nou, dar cu o experiență uriașă în televiziune. Telespectatorii vor beneficia de momente extraordinare!”.

În cele două zile în care au jurizat cei mai talentați clujeni, cei patru, alături de Smiley și Pavel Bartoș, au fost impresionați de momentele prezentate pe scenă! Totul a culminat când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul, butonul auriu care a trimis un concurent direct în semifinalele Românii au talent! Momentul a fost unul atât de emoționant, încât întreaga sală a lăcrimat, iar decizia lui Florin Călinescu a fost aplaudată îndelung.[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina”]

Advertisement

Românii talentați, care își doresc să îi vadă întreaga țară, sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului de 2.000 de euro. Caravana Românii au talent continuă astăzi,  20 octombrie la Chișinău, la hotel Codru, la Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților, iar ultima oprire a caravanei va fi la Iași, pe 4 noiembrie, la hotel Unirea. Toate audițiile din cele trei orașe vor începe la ora 09:00.

Cel de-al șaselea sezon Românii au talent invită participanţii să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orașe din țară.

ROMANII AU TALENT - PRO TV sezonul 5

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending