Prima declaratie muzicala a presedintelui Traian Basescu dupa cinci zile de protest (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Prima declaratie muzicala a presedintelui Traian Basescu dupa cinci zile de protest (video)

Published

on

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au reuşit să obţină în premieră o “declaraţie” de la Preşedintele României, Traian Băsescu, după ce acesta a menţinut tăcerea timp de cinci zile, de la momentul începerii protestelor declanşate de demisia doctorului Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat. 

“Declaraţia” lui Traian Băsescu nu este una formală, aşa cum ne-a obişnuit, ci este o parodie muzicală interpetată pe fundalul unuia dintre hiturile momentului, “Ai Se Eu Te Pego”, a brazilianului Michel Telo. ” Bine, bine, în ţară totu-i bine! Dar eu mă întreb de ce mă înjură toţi pe mine? Ruşine!! Ruşine!! V-am ajutat pe toţi numai să trăiţi bine!”, cântă Preşedintele României pe ritmurile braziliene ale piesei, întrebându-se cu ce a greşit în perioada mandatului său.

“Am reuşit să obţinem o “declaraţie” inedită de la Preşedintele României, Traian Băsescu. Este vorba despre una muzicală, în care domnul preşedinte cântă despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut în perioadă mandatului. Cu ajutorul colaboratorilor matinalului de la Radio 21, am reuşit să creem o parodie muzicală reuşită, care a fost foarte bine primită de public.”, spune Manuel D. Dinculescu despre “declaraţia” preşedintelui Băsescu.

“Declaraţia” muzicală a generat multe reacţii pozitive din partea ascultătorilor emisiunii, iar matinalii au promis că vor încerca să vină cu idei pentru alte astfel piese, la fel de creative şi amuzante. Declaraţia muzicală a Preşedintelui Traian Băsescu se poate asculta aici:

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco se aud la Radio 21 în fiecare dimineaţă între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending