Prima ediţie a noului sezon TE PUI CU BLONDELE - 2,1 milioane de telespectatori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

 

Prima ediție din 2016 a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, care i-a avut ca invitați pe nea Marin, Pepe și Adrian Minune, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara, pe segmentul publicului comercial, Antena 1 s-a clasat pe locul secund. 

Prima ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon, prezentată de Dan Negru în seara de Bobotează, a adunat în fața micilor ecrane 2.174.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22.52.

PUBLICUL NATIONAL. Așadar, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul publicului din toată țara și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 23.00) o audiență medie de 9,2 puncte de rating și o cotă de piață de 17,8 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut doar 6,3 puncte de rating si 12,3 % cota de piață.

PUBICUL URBAN. Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 8 puncte de rating si 16,2 % cota de piată, urmată de Pro TV, cu numai 5,8 puncte de rating și o cotă de piață de 11,6 %.

Miercuri seara, la Antena 1, prima confruntare a noului sezon dintre blonde și invitații din platou a fost câștigată de… blonde.

DETALII PE URMATOAREA PAGINA!

 

[nextpage]

 

Întrebările de cultură generală le-au fost adresate tuturor de celebrități care-și aniversează onomastica astăzi, 7 ianuarie, de Sf. Ion: Ioniță din Clejani, Oana Sîrbu, Ioana Ginghină, Oana Radu, Ioana Anuța, Ionuț Pitbull Atodiresei, Ionuț Iftimoaie.

De asemenea, Diana Munteanu, Oana Roman și Ștefan Stan au venit în platoul emisiunii, ca să-i cânte “La mulți ani!” lui Pepe, cu ocazia onomasticii, el purtând în buletin numele Ionuț Nicolae Pascu. În aceeași ediție, Adrian Minune a povestit ce l-a determinat să dea apartamentul în care locuia alături de soția sa, Cati, pe un… telefon și, în hohotele de râs ale asistenței, a spus cele mai bune bancuri cu el pe care le-a auzit în ultimul timp.

De asemenea, nea Mărin a fost provocat să recunoască, legat la ochi, trei dansuri populare doar după felul cum bat pasul dansatorii din platou. Întrebarea-vedetă le-a fost adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de actorul Andrei Duban.

TE PUI CU BLONDELE 2016

TE PUI CU BLONDELE
2016

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. JUKAN

    7 ianuarie 2016 at 17:54

    MASCARICI SI MANELISTI LA URLATOAREA SI TOT PRO ACASTIGAT UNDE TREBUIE OAMENI ANALFABETI SE UITA LA ASEMENEA EMISIUNI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending

%d blogeri au apreciat: