Connect with us

Life Style

In prima editie „Cusurgiii” de la Radio 21, Maruta a povestit cum si-a implantat par!

Published

on

Reclame

Cătălin Măruță i-a povestit, astăzi în direct, lui Mihai Găinușă cum și-a făcut implant capilar. El așteaptă, acum, emoționat rezultatele! Astăzi la Radio 21 s-a auzit prima ediție a noii emisiuni matinal „Cusurgiii”, realizată de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu.

„După nunta lui Pepe am plecat în Turcia cu amicul meu Sorin Brotnei, care și-a făcut acolo implant de 2 ori și știa clinica, medicii, iar acum aștept rezultatul. A căzut plantația veche și o aștept pe cea nouă!”, a spus Măruță, la Radio 21.

Cătălin Măruță începe anul cu numărul 8 la Pro TV: „Neam mutat în București, avem un platou nou. Azi avem super surprize – una dintre ele este chiar Femeia – Dulap”, a dezvăluit celebrul realizator TV, în direct, la Radio 21.

Mihai Găinușă a mărturisit că îl apreciază enorm pe Cătălin Măruță, de care-l leagă o strânsă și îndelungată prietenie, precum și o tradiție: „În fiecare an, pe 1 septembrie, vorbim la telefon și ne ținem pumnii”, a explicat Cătălin Măruță.

Noul matinal „Cusurgiii” cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu se aude la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00! Alături de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producătorul și voice-over-ul Dan Marcu și copywriter-ul Doru Ivanov.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending