Connect with us

AUDIENȚE TV

CIFRE Prima ediție de confruntări de la Vocea României a fost din nou peste X Factor. Ce audiente au înregistrat cele doua show-uri?

Published

on

 

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, echipele au fost formate, antrenorii au decis cuplurile de concurenţi care se vor confrunta, au repetat piesele, iar duelurile de la Vocea României au început ieri seară la PRO TV.

Momente de excepție au fost puse în scenă și au strâns pe tot parcusul emisiunii 1.7 milioane de telespectatori în fața televizoarelor, iar în minutul de maximă audiență de la ora 21:47, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe Vocea României.

 

CIFRE DE AUDIENTA (Sursa: Kantar Media)

audiente tv vocea romaniei vs x factor 31 oct 2014

Interpretare grafic: RADAR DE MEDIA

  • Ediția Vocea României cu numărul șase a înregistrat pe segmentul comercial 11.2 puncte de rating  și 27.1% share în intervalul de difuzare 20:26– 23:32. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 7.8 puncte de rating și 18.9% share. (Antena 1/ X  Factor)

 

  • La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9 puncte de rating și 18.9%  share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 13.8% share.

 

  • La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 19.2% share, locul secund înregistrând 6.1 puncte de rating și 12.6% share.

 

Echipa Tudor

Momente de excepție, umor și ironie

 

 

În etapa duelurilor i-am regăsit pe antrenori cu un tonus pozitiv, plini de încredere în momentele pe care le-au creat, însă și cu o doză de tristețe pentru că au trebuit să se despartă de o parte din concurenți.

Prima confruntare de pe scena Vocea României a fost între Ivana Farc și Ruben Ciungan, din echipa lui Tudor Chirilă, care au intrepretat piesa – The Lady is a Tramp. Contrastul dintre ei, scenografia și mimica celor doi a reușit să transforme acest moment în unul original și plin de energie. Antrenorul lor i-a privit cu mândrie pe tot parcursul momentului și a declarat: “Ați făcut un duet de care veți fi mândri și după acest concurs.” Tudor a ales să meargă mai departe cu Ivana.

Concurenţii din echipa lui Smiley, Fabian Sasu și Andrei Bălăceanu au cântat piesa Rude. Accentul reggae a fost o provocare pentru Andrei și un element forte pentru Fabian, iar acest lucru i-a dat bătăi de cap lui Smiley în luarea deciziei. După prestația celor doi, Marius Moga a spus că: “Pe termen mediu-lung mi s-ar părea mai interesantă vocea lui Andrei”, însă Smiley a ales să meargă mai departe cu Fabian.

Echipa Smiley
Din echipa Loredanei, prima confruntare a fost între Raluca Albu și Lucian Colareza, care au cântat un duet plin de emoție – Non amarmi. Povestea de dragoste pusă în scenă de cei doi a stârnit aplauze furtunoase, iar Loredana a ales să meargă mai departe cu Lucian, fapt care le-a oferit antrenorilor și o mică surpriză culinară mai mult decât bine venită.

Maria Constantinescu și Florentina Mihai, au fost primele concurente din echipa lui Marius Moga ce s-au confruntat în ringul de pe scena Vocea României. Pentru ele antrenorul a pregătit o intrepretare autentică a piesei Man Down, versiunea taraf în care a schimbat rolurile între cele două concurente. Toți antrenorii au fost surprinși de piesa aleasă și de intrepretarea concurentelor, însă Marius a ales să meargă mai departe cu Maria.

Primul moment rock de la Vocea României a fost realizat de Vladimir Pocorschi și Tiberiu Albu. Smiley a ales pentru ei piesa Born to be wild, iar energia și explozia de voci și chitară au transformat momentul lor in unul dintre cele mai bune ale serii: “Sunt mândru că în echipa Smiley s-a întâmplat cel mai rock moment!” Antrenorul a ales să meargă mai departe în concurs cu Vladimir, iar Tiberiu a fost salvat de Tudor, care și-l dorea în echipă încă de la audițiile pe nevăzute.

Florin Răduță și Bianca Ioniță, au fost concurenţii din echipa Loredanei,  ce au urcat în ringul confruntării pe acordurile piesei I Knew You Were Waiting, iar acest lucru a venit însoțit de un compliment din partea lui Tudor: “O felicit pe Loredana pentru alegerea piesei și pentru duet.” După un moment foarte frumos, momentul deciziei a fost foarte dificil, iar în final Loredana a ales să meargă mai departe în concurs cu Florin.

Două voci puternice din echipa lui Marius Moga au urcat în ring pentru următorul duet: Brigitta Balogh și Radu Mitrea, care au cântat piesa Torn. Un duet tulburător care a creat un nou moment de excepție la Vocea României. După terminarea piesei Loredana i-a spus lui Radu: “Ai învelit-o cu vocea ta pe Brigitta!”. Convins că și-a atins scopul și a văzut ceea ce avea nevoie să vadă în această confruntare, Marius a ales să meargă mai departe cu Brigitta. Echipa Moga
Florin Ciotlăuș și Matei Chioariu au fost următorii concurenţi ce s-au confruntat din echipa lui Tudor, ei pășind în ringul de la Vocea României cu un duet rock. Piesa How You Remind Me i-a convins pe toți antrenorii că cel care merită să meargă mai departe este Florin, aceasta fiind și decizia finală a lui Tudor.

Însă, lipsa lui Marius de pe scaunul de antrenor, i-a determinat pe ceilalți trei să îi țină locul pe rând. Pavel Bartoș a ales să îi țină locul lui Tudor, iar ce a urmat a declansat hohote de râs.
O ediție plină de umor, momente de excepție, voci minunate, filmări exclusive din backstage, Pavel Bartoș mai sexi ca niciodată și un Tudor Chirilă care știe să cânte și muzică lăutărească, acestea sunt câteva elemente esențiale care au făcut deliciul primei ediții de dueluri.

Începând cu etapa duelurilor aplicația Fii Antrenor arată în timp real voturile celor peste 100.000 de români care au descarcat aplicația. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații descărcând aplicația Fii Antrenor din AppStore și Google Plus.
Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.

Foto Credit: PRO TV
Video Credit: Youtube

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Prima semifinală Ninja Warrior România a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După cinci săptămâni pline de emoții, efort, reușite, dar și ratări, cei mai mai buni concurenți Ninja Warrior România au dat aseară tot ce au avut în prima semifinală a show-ului.

9 dintre cele mai provocatoare obstacole au stat în calea lor spre Muntele Midoriyama, dar și spre premiul de 100.000 de euro. Duminică seară, show-ul Ninja Warrior România a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Cel mai puternic show din lume a înregistrat aseară 7.2 puncte de rating și 18.7 % share pe segmentul de public comercial, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.2 puncte de rating și 16.1 % share. La nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au trăit intens emoțiile calificării primilor concurenți în finală. În minutul de aur, de la ora 20.44, peste 1.9 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe prima semifinală Ninja Warrior România.

Săptămâna aceasta, următorii 25 de semifinaliști sunt gata să sfideze limitele în cel mai spectaculos show cu obstacole din lume. Cine vor fi românii care se vor califica în marea finală încercând să pună mâna pe titlul râvnit de milioane de oameni, vedem duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vocea Romaniei, locul 1 in audiente

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Concurenții au cântat plini de entuziasm și originalitate, iar antrenorii și-au întors scaunele și au început lupta pentru vocile care le-au dat fiori, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României.

Tudor, Irina, Andra și Smiley nu doar că și-au folosit toate atuurile și argumentele pentru a aduce în echipele lor potențialii câștigători din sezonul 8 al show-ului, ci au făcut mult mai mult, le-au atins coarda sensibilă și au apelat la emoție: Tudor i-a lăsat scaunul lui fetiței unei concurente, iar Irina i s-a alăturat pe scenă unei participante și împreună au cântat una dintre piesele antrenoarei. A fost luptă de la început până la final, iar opt voci uriașe au ocupat locuri în cele patru echipe.

Cea de-a șaptea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.6 puncte de rating și 28.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 4 puncte de rating și 12.1 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

 

Luptă, emoție și interpretări memorabile

Vocile au răsunat vineri, însă numai opt dintre ele au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă mai departe în competiție. Pentru a doua ediție consecutiv, Irina a fost blocată, de data aceasta de Tudor. Și, pentru că a folosit butonul de block cu numele ei, antrenorul a lăsat-o să convingă concurenta de pe scenă să meargă în echipa lui, aceasta din urmă având de ales între el și Andra. Și Smiley a intervenit pentru a-l ajuta pe Tudor, însă alegerea concurentei a fost Andra, care a luptat singură pentru vocea ei. Telespectatorii au avut parte vineri de momente pline de suspans, umor și decizii surprinzătoare.

Fiecare echipă a primit aseară câte doi concurenți cu timbre vocale uimitoare și cu foarte multă voință: Luciana Răducanu și Joel Benson – echipa Tudor, Gabriela Munteanu și Ștefania Roman – echipa Irina, Izabela Barbu și Maria Udrea – echipa Andra, Dalina Nemeș și Daria Alexandra Mirea – echipa Smiley.

Au mai rămas doar câteva locuri în echipele antrenorilor, însă acestea vor fi ocupate vinerea viitoare, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute din sezonul 8 Vocea României!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: “Te cunosc de undeva!”, lider de audiență la orașe

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Show-ul “Te cunosc de undeva!”, care i-a desemnat știgători pe Alin Gheorghișan, cu o transformare în starul sud-coreean PSY, respectiv duetul Raluka și Ana Baniciu, care i-au imitat pe Bruno Mars și Cardi B, a fost sâmbătă seara lider de audiență în mediul urban.

Cea de-a șasea gală a sezonului a adunat în fața micilor ecrane 1.648.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.41.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 s-a situat pe primul loc și a obținut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.00 – 23.16), o audiență medie de 6,5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,9%, urmată de Pro TV, cu 6 puncte de rating și o cotă de piață de 15,5% și Kanal D, cu 5,5 puncte de rating și o cotă de piață de 14,2%.

Cea de-a șasea ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” a fost deschisă sâmbăta aceasta cu un moment special susținut de Alexandra Velniciuc și Romică Țociu, care i-au readus pe micul ecran pe eroii scenei de altădată, faimoșii Anda Călugăreanu și Toma Caragiu. Insă cei doi concurenți au avut în cadrul show-ului alte două transformări pentru care au fost jurizați.

Așadar, și în această sâmbătă, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” s-au întrecut în transformări, una mai spectaculoasă decât alta. În „concurs”, Romică Țociu a fost diva bologneză Raffaella Carra, la fel de celebră în Italia, Spania, Malta, Albania, Grecia, America Latină și Rusia, dar și la “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu a imitat-o pe inconfundabila Bonnie Tyler, în timp ce Barbara Isasi, solista de la Mandinga, a urcat pe scenă în rolul lui Meghan Trainor, o artistă nelipsită din topurile internaționale. Jean de la Craiova s-a transformat într-un personaj legendar, cunoscut în istoria muzicii și ca Mr. Dynamite, anume James Brown, Mihai Trăistariu a devenit pentru o seară muzicianul american Charlie Puth, Alexandra Velniciuc a fost foarte sexy în rolul unei dive adevărate care tronează de zeci de ani în topuri, „regina muzicii pop”, Madonna, pe când Connect-R a cântat muzică lăutărească în travesti, transformat în Cornelia Catanga si acompaniat de taraful Silvian Voicu.

În urma punctelor oferite de jurații Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (show), dar și de concurenții de la canapea, cele mai reușite transformări ale galei au fost desemnate, la egalitate, cea realizată de Alin Gheorghișan, care a fost inepuizabilul star PSY, și cea realizată de duetul Ana Baniciu și Raluka, care au cântat și dansat la nivel de top, precum Cardi B și Bruno Mars. Este prima situație de acest gen în actualul sezon al show-ului transformărilor prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, la Antena 1.

Furnix Team, baletul condus de Furnica, a fost și de această dată alături de concurenți cu momente coregrafice spectaculoase, iar Gianina Corondan le-a arătat telespectatorilor ce s-a mai întâmplat în culisele show-ului. Tot ea a ales și cine va fi protagonistul momentului de deschidere al galei următoare: Alin Gheorghișan care, sâmbăta viitoare, va cânta în duet cu un invitat special.

 

Sursa:Kantar Media         

Copyright:ARMADATA S.R.L.         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group 

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National     

Perioada 13 octombrie 2018

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending